Çocukluğumun Ayşegül'ü

Küçüklüğümün Ayşegül'ü; her gün gazetenin verdiği 10 sayfalık kitaplarını biriktirip koleksiyon yaptığım Ayşegül; sonrasında kartonların üzerine elişi kağıdı kıvamındaki saman kağıtlara basılmış kıyafet patronlarını büyük özenle kestiğim Ayşegül... Cicili bicili eteklerini arkadaşı Alp'yi üzerine kendi kıyafetlerini giydirip bir cross-dresser formatına soktuğum, arkadaşı Alp'nin çocuk yaştaki psikolojisini farkında olmadan bozduğum Ayşegül.

Kaldığı yerden yaşamaya devam ediyormuş. Hikayeleri bile aynıymış. Resimleri benim hatırladığım gibiymiş.

Bugün sabah, ciddi ciddi bir gazete bayisine girip gazetelerin verdikleri abuk subuk şeylere kanmayın yazımı yutarcasına bir Ayşegül kitabı almayı düşündüm.

Bu tabii ki başlı başına bir mim konusu haline gelebilir diye geçiyor aklımdan. Coach'ın arada bir sorduğu ve özel hayatınıza dair merak ettiği soruların arasında gelen bir diğer konu sizin karşı cinsinizde en beğendiğiniz kıyafetleriniz; bundan 5 tane yazıyorsunuz. Hatta bunun içine karşı cinsiniz için üretilmiş olup giyerim dediğiniz kıyafetlerde giriyor ki bir çoğunuzdan sayfaları dolduracak bir liste bekliyorum.

Sıra, geleneksel olarak bu mim'i kimlerin yanıtlamasını istediğimi sıralıyorum.

  1. Olmazsa olmaz taze annemiz Minik;
  2. Ortalarda görünmemesine rağmen Noneless;
  3. Bayan SummerSon
  4. Katrankarası (karı kendine yeni blog açmış, ziyaret edilecek)
  5. GümüşDiken
  6. Azılı biseksüel erkeğimiz Kremkaramel;
  7. Diğer "biseksüel"imiz;
  8. Romantik ve bir o kadarda çılgın GayVixen.

1 yorum :

  1. Benim karşı cinste beğendiğim ve üretilirse giyerim dediğim kıyafetler olmadığı için mimi yerine getiremeyeceğim Coach Bear'cim :)

    Bu arada "Bay The SummerSon" yazacaktın galiba :P

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes