7 ilginç özelliğim

Yaratıcı blogger'lardan birisi olarak seçildikten sonra (ki yazmaktan başka bişey de yapmıyorum; temam kişisel, görsellerim kişisel filan ama?) benden yanıtlamam beklenen 7 ilginç özelliğimi de sıralamaya karar verdim. Bence bunlar çoğu erkeğin günlük hayatında yaptığı şeyler ama ben yine sizler için sıralamaya gayret edeceğim (filan fıstık diye uzar).

  1. String giyiyorum. Özellikle kumaş pantolonumun içine giydiğim zaman kendimi o gün daha çekiciymişim gibi (!) hissediyorum ve popomun arasında arkasındaki ince ip gibi şeyi hissettikçe kendime olan güvenim geliyor. Sanki birilerinin gözünün içine baka baka onun bilmediği birşeyi biliyormuşum gibi yüzüme bir gülümseme oturuyor.
  2. Hoşlandığım erkeklerin karşısında "tombala çekiyorum". Eğer birisinden hoşlanmışsam karşısında "soldan sağa veya sağdan sola" yatırma hareketini büyük özenle uygulayıp dikkatini önüme çekmeyi başarıyorum :)
  3. Mahalle arası kültürü ile birer iffet ve namus abidesi olarak yetiştirilmiş, bastırılmış cinsel duygularını ve cinsellikle direk ilgili objeler (kilot, kumaş pantolonun üzerinden görünen stringimin popomun üzerinde çizdiği geniş ve açık yay halkası, prezervatif, lubrikant, şişme kadın, penisli şişme erkek, aldığım boxerin yumurtalıklarım için dar bir ağa sahip olması vs.)konusunda bile konuşurken kıkıradamaktan kendisini alamayan ucuz, naylon oranı %75lerde gezen ve yıkanmaktan rengi siyahtan griye dönmüş taytlarının üzerine geçirdikleri uzun, kahverengi tiftiklenmiş kazaklarını tamamladıkları siyah 1975-80'ler modasından kalma kocca tokalı kemerleri ile siyah vinil botlarla tamamlanmış iş kostümlerine sahip, kulaklarında sahte altından baklava dilimi küpeleri ve yüzlerinin anlamsız bakışlarını gizlemek için yapltıkları tonla makyajlarıyla tezgahtar kızlarımıza string sorabiliyorum.
  4. Sevmediğim ve artık görüşmek, konuşmak, paylaşmak istemediğim hiç bir insanla iletişim içinde kalamıyorum. Bu pis bir özellik; işim düştüğünde bu insanları kullanabilirim ama benimki de mide işte. Almıyor bir yerden sonra.
  5. Alışveriş merkezlerinde bir çok erkeğin aksine teknoloji marketlerinde değil iç giyim ve ayakkabı reyonlarında vakit geçirmeyi seviyorum. Özellikle erkek iç giyimi reyonlarındaki erkeklerle alışveriş yaparken sohbet etmeyi çok seviyorum.
  6. Bir çok insanın bildiği üzere masaj yapmaktan çok masaj yapılmasından hoşlanıyorum ama benim gibi 130 kg'lik ve 1.85'lik bir adamı gevşetebilecek bir adamı henüz bulamadım :) (Yada belki buldum, 27si sabah yazamazsam bilin ki gevşedim, sıkamıyor :) )
  7. Başka bişey bulamadım.

4 yorum :

  1. Hımm ilginç hem de çok ilginç!
    (7. özellik için yazdım)

    YanıtlaSil
  2. 3. maddeden bi b.k anlamadım. ne o öyle, ne anlamaya çalıştın. :)

    YanıtlaSil
  3. @kk:lol.
    @ma: uzun mu geldi :)))))))

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes