Tanımak vs. Tanınmak

Alışveriş merkezlerinde beğendiği erkeğin pipisini görebilmek için adam tuvalete giderken peşinden koşarak giden, insanların yüzlerine baka baka iç geçiren, Mersin'in tek işlek alışveriş merkezi Forum'da (ki kahretsin başka bir yer yok) biz bize (biz derken neyi kastettiğimi anlıyorsunuz, değil mi?) otururken yaşadığımız güzide şehir veya komşu illerden tanıdığı en az iki farklı homoseksüel kaşar arkadaşıyla karşılaşıp adamları masamız davet eden ve etrafımızda o kadar insan varken açık açık ve bağıra bağıra aktif-pasif erkek sohbeti yapabilen, bir otomobil kaputunda doldurma bir parfüme veya marka bir kazak için vermiş bile olabilecek, kulağıma gelen bilgiler doğrultusunda bir sabah kankam dediği adamın pipisinin üzerinde uyanan erkek görünümlü bir kadın tarafından şehirdeki bütün eşcinseller tarafından tanındığım iddia ediliyor.

Varın halimi siz düşünün.

5 yorum :

  1. pardon domates değildi o :)))
    kıçına şaplatcaktım.

    YanıtlaSil
  2. amanınnn!! :))

    YanıtlaSil
  3. koçum afedersin ama ne işin vardı onun yanında ? Arkana bakmadan uzaklaşman senin için daha hayırlı olurdu sanki hımm?

    YanıtlaSil
  4. bazı insanları tanımak ve onlar hakkında fikir sahibi olabilmek için onlarla vakit geçirmek gerektiğini düşünüyorum. bu gibi konular bana hiç tanımadığımö birisinden geldiğinde de zaten yanından uzaklaştım.

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes