19 santim

Sıradan bir Forum gezmesini kapsayan sıcak ve bir o kadar sıradan Pazar günü hayatımda rastlamadığım bir olayla karşılaştım. Cep telefonumdan birisi aradı önce Tchibo'da otururken; Edirne'den arıyormuş filan. Kim olduğunu sorunca "yanlış oldu" dedi, bende uzatmadım, kapattım. 2 dakika sonra bir mesaj geldi;
sizi aradım, yanlış oldu ama sizi tanımak isterim. Ben bilmem kim. Edirne'de yaşıyorum. Talebesiniz galiba...
Milletteki cesarete bak ayol, önce ara, sonra bir özür dilemeden tanışmak iste. İşin ilginç yanı talebe olunca ne olacağını bilmediğim. Özel bir durum mu söz konusu talebe olunca? Hiç tınmadım ama gelen ikinci mesajla hem şaşırdım; hem sinirlendim hemde üzeri kapalı bir merak ve heyecan içine girdim.
Sizi tanımak isterdim, yanımda olsan. 19cm. kalın. dün iki kere patladı.Telefonda boşalt... (gerisini getiremiyorum)
Pardon? Ne der bu adam? Neye uğradığımı şaşırdım Kremkaremel'in üzerine iyilik sağlık. Hemen arkasından yeniden aradı. Bu sefer sıra bendeydi; "seni yarın polise verdiğimde o 19cm'i bak nasıl kısaltıyorlar..." Sonrasında özür dileyen bir başka mesaj filan.

Çocuklar, böyle düşüyor musunuz ya 100 kontöre filan? Bunun adının tam olarak ne olduğunu bende bilmiyorum çok okuyan-çok yazan ama bu ortamlara pek girmemiş birisi olarak. Telekızlığın erkek versiyonu mu olunuyor? Tele-erkeklik mi? Telefonda yapılıyor mu böyle şeyler? İyi para var mı peki?

Ya şu 39 kontöre 10.000 SMS kampanyalarını filan acilen iptal etsinler. Millet "verdiğimiz paranın karşılığını alacaz" diye ona buna sarkıyor. Hiç adetim değildir öyle sms üzerinden tanışmalar filan . Meraklandım çünkü hakikaten merak ettim. Hakikaten'i filan yok. Ereksiyon oldum yani. Asl pls+ yazacaktım. Heyecanlandım, çünkü 19'luk bir penisin kalkmakta ne kadar zorlandığını ve kalkana kadar ne kadar eğlenceli dakikalar  geçirdiğim dünmüş gibi tüm ayrıntılarıyla aklıma giriverdi yine .

2 yorum :

  1. :))))
    koptum okurken
    ne alem adamsın sen ya.
    neden istanbul'da değilsin ha neden neden neden ????

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes