Ben bazen dokunmakta istiyorum

Size de oluyor mu bilmiyorum ama ben bazı şeyleri gördükten sonra onların bana sadece görüntü olarak yetmediğini farkediyorum. Onlara dokunmak, sahip olmak ama sonrasında oldukları yere geri bırakmak istiyorum. Bu tıpkı bir ayakkabıyı alıp ayağımdayken çeşit-çeşit fantazilerle kendi kendime boşalmam ve arkasından ayakkabıyı geri vermem ile örneklenebilecek bir durum (Kesinlikle laf kalabalığı yapıyorum).
Yemek yediğim yerde iki tane amca var (yaşadığım son bir-iki tecrübeden sonra hala amcaları ilginç bulabildiğime inanamıyorum). İkisi de belli; zevk sahibi erkekler (yada -di). Mesela onların ayakkabılarına bakmak artık bana yetmiyor. Dokunmak istiyorum, giymek istiyorum filan. Aynı şeyler oturdukları zaman meydana çıkan pipileri içinde geçerli (Bir tanesi hala sertleşebiliyor galiba!). Dokunmak istiyorum, hissetmek istiyorum, sıcaklığını duymak istiyorum fıstık.
Bunun psikolojide bir adı var mı, bilmiyorum (kesin bulmuşlardır sonunda –fili olan bir şey) ama sonumun hayır olması için içimden için-için dua da etmiyor değilim. Umarım bir gün testislerimde biriken seminifer sıvısı bana geri dönemeyeceğim şeyleri yapmamı sağlayacak olan deli cesaretini vermeye kalkmaz. Adım çıkar vallahi!

4 yorum :

  1. Doyumsuzluk aslında böyle birşey...

    Umarım laf kalabalığıdır bazı kısımlar :) Bu arada askere gitmeden önce askerlik şubesine gittiğim bir gün sıramı beklerken yanımdaki çocuk abakalarıma dokunmak istemişti :P Dokundu da...

    YanıtlaSil
  2. Budur! Coach seni bu yüzden tutuyorum . Salt çiçek böcekten bahsetmeyip reel düşüncelerini gayet keyfli bir dille yazıya dökebiliyorsun.

    YanıtlaSil
  3. @gba, sorma şekerim :) :)))
    @içimdeki ayi: hiç sorma :( hiççççççççççççç :((((((((((((((((
    @king: teşekkürler :) içimden nasıl geliyorsa öyle yapıyorum :) yarın mimleneceksin :)))

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes