Havuzbaşı pozlamaları

Havuz başlarında efil efil fotoğraf çektirme adetimiz ne zaman çıktı bizim? Veya bu hangi kültürün parçası? Başka kültürlerde var mı alışveriş merkezlerinin önlerindeki havuzları arkaya manzara alıp kaşısında kasım-kasım pozlar verme olayı? Hangi amaca hizmet ediyor bu etkinlik? Çok merak ediyorum alışveriş merkezlerindeki süs havuzlarının önünde, arkasında, sağında-solunda verilen pozların nerede ve nasıl; ne için kullanıldığını. Hafızalarda nasıl bir tatmin duygusu yaratıyor, boyutları nelerdir?

Koskoca denizin yanında yaşadığımdan mıdır bilmiyorum, hiç meraklı olmadım ben havuzların yayında fotoğraf çektirmeye. Denizin yanında da çok yoktur benim öyle özellikle poz vermişliğim (geçen albüm için yaptığımız çekimler hariç).
Bir an için garip olanın ve yanlış yaşamış olanın ben mi olduğumu düşünüyorum. Hakkaten ben mi garip bir geçmişe sahibim bu konuda yoksa toplumun bir parçası olmakta mı zorlanıyorum?


İşte adı geçen havuz bu; az önce de iki lubunya ön tarafında poz verip gitti. Merak içindeyim. Bu konuda fikri olan var mı?

2 yorum :

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes