Aşık olunabilecek kadın imajı

Erkeklerde olan münasebetlerimi zorunlu bir şekilde askıya aldıktan sonra kendime bir "aşık olunabilecek kadınlar imajı" belirlemeye karar verdim. Şimdiye kadar kadınlara "kadın" gözüyle pek bakmamış birisi olarak bir hayli zor dakikalar geçirdiğimi tahmin edersiniz; en basitinden bir kadında ne bulmalıyım sorusuna harcadığım dakikalarda eminim 50 soruluk bir KPSS denemesi çözerdim.

Kadınlarda beni cezbeden iki şeyin var olduğunu gördüm; gözler, saçlar ve ten (tamam, üç oldu). Gözleri açık renk olmalı, teni mümkün olduğunca açık olmalı ve saçları mümkünse orjinal renginde olmalı. Olamıyorsa da platin sarısına boyanmaktan ucuz plastik peruğa dönmüş olmasın yani. Biraz cesur olsun; kırmızı gibi filan.

Benim karşılaştığım kadın (kız) figürünün üzerinde ise genellikle kolları dar, omuzları büzgülü, önünde kendisinin de ne yazdığını bilmediği paçoz bir baskı bulunan, belinin iki kenarından anlamsız ipliklerin sarktığı ve genellikle yıkanmaktan rengi bir garip olmuş anlamsız bluzlar ile dar paçalı ve genelde buz mavisi renginde bir kot pantolon oldu. Bu iki kombinasyonun tamamlandığı beyaz veya siyah, düz tabanlı yanında mutlaka Nike, Puma gibi markaların basılı olduğu ayakkabılardan ise gına geldi. Saçlarımız da neredeyse birbirinin aynıydı; duştan yeni çıkmış gibi bir hava verilmek istenilen jöleli saçlar, tepede küçük ve sevimli (lol) bir tokayla tutturulmuş bir tutam kahkül. Koskoaca D&G sahtesi gözlükler ile valiz büyüklüğündeki çantayı saymıyorum bile.

Netice itibari ile bir ihtimalde olsa aşık olup evlenebileceğim kadının biraz Balkanlardan birşeyler kapmış olması gerektiği sonucuna vardım.

8 yorum :

  1. Baba , olay bir yazı diyorum. Gözlem yeteneğin her zaman ki gibi iyi. Çok eğlendim okurken. Tebrik!

    YanıtlaSil
  2. :))))
    tercümanımsın ayol sen benim.
    banada gına geldi saydığın sıfatlı hatunlardan!!
    malesef bu özelliklerin dışında pek hatun yok çevrede hele bugün caddede birkez daha şahit oldum ki herkes birbirinin aynı...

    YanıtlaSil
  3. Coach Bi-Bear?

    Domates fırlatan benim bu arada :)

    YanıtlaSil
  4. kendine aşık eden erkekler, ya da kimler benden hoşlanır tarzında bir şeyler karalayacaktım, tam da konsepte uygun bir yazı gelmiş. şükela. :o)

    YanıtlaSil
  5. @King, sana ithaf bir yazı geliyor. Az kaldı. :)
    @gba. farklı olmak üzerine bir yazı da sana gelecek. :)
    @ia. atabilirsin aradaki -bi- yi; henüz değil :) Olurda bir gün evlenmek zorunda kalırsam davetiyem ilk önce sana gelir. o zaman istediğin yere kondur :)
    @ayınınteki; kimler senden hoşlanır mı? hahaha. Axor 1840 desem sana? Yetti mi? :))))

    YanıtlaSil
  6. ohhh bekliyorum:))))
    çokda farklı sayılmam ama :)))

    YanıtlaSil
  7. Destur, olurda evlenmek zorunda kalırsam mı. Ha bir erkekle olursa tamam davetiye adresini gönderiyorum ama bir kadınla ise en fazla siyah bir çelenk yollarım...

    YanıtlaSil
  8. Ya da bir kaçınız gelip düğünü basın; beni siyah bir otobüse atıp kaçırın :(((


    ya da bunu eski sevgilim için yapalım :(




    :))))

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes