Nasıl kuşbaşı doğrandım?

Ayınınteki ve Depresif'in bloglarında paylaştıkları İzmir ve İzmir'e dair buluşma-KFC'de kova kova tavuk yeme etkinliğinden sonra Mersin'den ayrılmadan kısa süre önce pırrıl-pırrıl bir kaç fotoğrafını çekeyim; sıra sıra dizeyim filan derken gün geçti gitti.

Deniz, bizim tarafta bugün muhteşem temizlikte ve yükseklikteydi. Genelde boşaltılan sintineler sebebiyle yoğun bir AKM (askıda-katı-madde) durumuyla burun buruna kalsakta bugün; üstelik cumartesi günü olmasına rağmen son derece aşikar şekilde parlaktı.

Öğleden sonra hem sizi çatlatacağım fotoğrafları çekeyim; hemde iskelede bekleşen tombişlerin dikkatini muhteşem vücudumla (!) çekeyim dedim. İtiraf ediyorum ki bir kaç gündür dibim yerlerde.

Durum son derece parlak; ben son derece vakur; şortum (evet, bu sene şort giyiyorum) potların en alasını yaparken iskelenin en son basamağının ben üzerinde olduğum halde kırılmasıyla bacağıma giren paslı demir ile tüm hayallerim yıkılıyor. Bacağımdan resmen kuşbaşı formatında bir miktar doğranıyor. Şimdi bıçakla yarılmış gibi derin bir kesiğe sahibim ve komşumun da dikiş makinası yok. Sanırım doktora gidicez. Olaya iyi tarafından bakmak gerekirse buralarda insan eti yiyen C.ferox cinsinden köpekbalığı yok; çiğ çiğ tüketilmeyeceğim hayatımın baharında.

Ciddi birşey yokmuş; her nevi aşım tamam (kuduzundan tetanosuna;) şimdi evde dinlenmek zorundayım filan. Bir yandan şirketlere muhteşem CV'mi gönderiyorum ve sanırım Ağustos'ta da askere gidicem.

Mersin çok sıcak ve yalnızım. İyi mi kötü mü fikrim yok; şimdilik sadece İzmir'e gitmeyi düşünüyorum. Yeniden windows 7 yükledim; annem kullanırken beş dakikada bir kapanıyor; ama bende birşey olmuyor. Filan.

5 yorum :

  1. ah cnm çooook geçmiş olsun
    üzüldüm bak şimdi:(

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun. birinin gözü değmiş belli ki. :/

    YanıtlaSil
  3. gözü çıka'lar! :D

    YanıtlaSil
  4. ya düşüyorsun ya bacağını yarıyorsun. kurşun döktürelim sana :) işin şakası, geçmiş olsun. umarım bu son olur...

    YanıtlaSil
  5. kesin nazar var bende :(

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes