Vahşi bir tadı var

İtiraf ediyorum ki gözüm ne zamandır kesiyordu onu. Ama beni bilirsiniz, genelde çekingen bir adamımdır, korkarım insanların tekliflerime vereceği tepkilerden. Çekinirim birisi anlayacak diye hayatımın ne yönde devam ettiğini, parmaklarıyla işaret edecekler diye.

O gün tüm korkularımı attım üzerimden. Heyecanlıyım. Biraz telaş da var üzerimde. Sonuçta sadece sahilde karşılaşıyorduk. Bir gören olsa ne der sonra? Gizli bir istek duyduğumu nasıl anlatırım sonra mahallenin namus bekçilerine? Ya en fazla adımı çıkarırlar, fazlası olmaz. Nasıl olsa bir kaç güne kadar gidiyorum buralardan...

Herşeyden önce onu çok sevdiğimi size de itiraf etmem gerekiyor, zaten sevmezsem olmaz bu iş.

Buluştuk bir akşam üzeri deniz kenarındaki parkta. Farkında değildi ama o da heyecanlıydı, belli, benim gibi. Onun da içinde fırtına kopuyor olabilirdi. Parmaklarımın arasında hissettim ilk önce alt tarafını. Sıcacıktı, biraz da kalın. Kimbilir dedim bu sefer neyle karşı karşıyayım, bu seferki nasıl bir iz bırakacak ruhumda. Biraz daha samimi olalım istedik, üzerimizdekiler fazla gelmeye başladı. Soyunuverdi! Ilık Silifke poyrazı bedenimde dolaşırken nedense benim içindeki utanç yerini heyecana bıraktı. Uyanıyordu bedenim. Muhteşem zarif bedenimin üzerine giydiğim siyah askılı tişörtümün içinde buzla uyarılmış gibi belirginleşmiş göğüs uçlarım rahatça seçilebiliyordu. Geri dönüşü yoktu bu işin, o çoktan soyunmuştu bile. Bense yerimden kalkamayacak kadar hazırdım oysa... Tereddüt ettim ilk başlarda, sürekli etrafıma bakınıyordum. Uzun süredir bu işi dışarda yapmamıştım. En sonunda gözlerimi kapattım.

Çıplak ve pürüzlü olduğu halde dudaklarıma değince gözlerim karardı. Artık hiç bir şekilde geri dönüşümüz olamazdı. Aslında ben her tarafına dokunmak da istiyordum. Kesif bir limon kokusu dolduruyordu burun deliklerimi. Ekşiydi biraz da. Dilimin üzerinde kaydıkça gözlerimi açamaz oldum. Vahşi bir tadı olmalı bu zevkin, insan aldıkça daha fazlasını istiyor, yükselen orgazm eşiği gibi, sürekli artıyor. Yine ıslak rüyalarımdan birisinde olmalıydım. Limon tadı yerini mayhoş bir elma tadıyla birlikte ılık bir tatlılığa bıraktı yerini.

Kıssadan hisse, bayıldım ben bu Rocco Limon-Elma kombinasyonlu lolipop şekerine. Kardeşimin zoruyla yıllar sonra yeniden yediğim bir lolipop için son derece tatminkar bir deneyimdi.

Sizi şu anda görür gibiyim, ağzınızın suyu aktı-akacak, kafanızda bir outdoor oral seks sahnesi, gözleriniz buğulu... Hiç kusura bakmayın hala korumam gereken bir şöhretim var iffetim henüz blog sayfalarında ve sizlerin gözleri önünde yerlere dökülecek kadar değersiz hale gelmedi :).

7 yorum :

  1. adi adam :) cidden şaşırttın :) ama güzeldi.

    YanıtlaSil
  2. aklıma ilk satırda direkt magnum double karadut ve böğürtlenlisi geldi. gidip bi koşu alayım :P

    YanıtlaSil
  3. Ama yaaaa... Kıssadan hisse kısmında böyle kaldım işte... Böyle fantezide roccoya bağlanmaz ki yahu... Ben de gideyim bi magnum alayım bari :P

    YanıtlaSil
  4. içiniz çıkmasın sizin! magnum karadut muş.
    aş eriyorum şurda 3-5 gündür tatlıya! sevmicem sizi!

    baysekşıl! aman tanrım! çıkıp bi daha gireyim! hala burada mısın! :D

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes