Hande'nin eski şarkıları


Hande Yener'in Apayrı-Hande Maxi-Nasıl Delirdim albümlerini dinliyorum bir kaç gündür; ne kadar güzel şarkılar söylemiş. Değişimin en güzel eserlerini o zaman vermiş. Bir Kim Bilebilir Aşkı, bir Kelepçe, bir Yola Devam, bir Biraz Özgürlük Hande'nin en güzel şarkılarındanmış. Ne Demet Akalın'la yarışmış ne birbirine çok benzeyen şarkılar söylemiş. Hipnoz'dan, Hayrola'dan ve Neler Oluyor'dan çok birşey kalmadı aklımda. Dinlemedim de çokça. Ama bu eski albümleri çok severek dinliyorum.

7 yorum :

  1. ne zayıf hatun bu yaa..
    nefret ediyorum zayıf kadınlardannnn!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. bende zayıf erkekleri sevmiyorum :(

    YanıtlaSil
  3. Oha fotoğraf çok iyiymiş, handenin marjinal dönemlerinden herhalde, şimdi sopayı yiyince eski haline döner :)

    YanıtlaSil
  4. yok yok. yeniymiş fotoğraf.
    bende hayret ettim. bi kadın var fransız, ona benzetiyor bizim diskodaki kadınlar.

    YanıtlaSil
  5. Apayrı albümü prodüksiyon olarak aynı ivmeyi bir daha yakalayamayacağı kalitededir. albümdeki "insanlar çok" şarkısı rebelmoves bestesidir tavsiyeödö. (ayı sen nerelerdesin bakiim sorularını şimdiden refüze ediyorum, hadi iyi tatiller bağa başbaş :o) )

    YanıtlaSil
  6. O degilde daha eskilere gitsen daha iyi şeyler bulabilin emin ol. "Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor" misal hala günde en az bir parçasını dinlediğim bir albüm...

    YanıtlaSil
  7. @ayınınteki; sana bişi demiyorum artık farkındaysan :)) nereye gidiyosan oraya git!!! :D
    @ia; ben daha öncesinden pek haberdar değilim. bi evlilik sandalını biliyorum, bir de acıveriyor u.onu da Seda Sayan ile söylediği zaman öğrenmiştim :)

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes