Ben bir bağımlıyım

Kendime bile itiraf edebilmem bir hayli zaman aldı bunu, kabul edemiyor insan ilk başlarda. Konduramıyor hatta. Neden ben? diye kaç gece, kaç saat düşündüğümü hatırlamıyorum.

Eskiden arada bir isterdi canım. Haftada bir filan. Olmazsa da sorun etmezdim çok. Üniversitedeyken bile bulaşmadım ben bu illete girip çıktığım ortamlarda. Ama ne olduysa İzmir'de oldu.
Kardeşim alıştırdı beni. Bir çoğumuzun başından geçen hikayeler gibi aslında. Bende bir seferden birşey olmazcılardanım. Bir kere tadını alınca C.ferox (L.) gibi peşinden gidebileceğimi nerden bilirdim?

Bazen param olmazdı sıcak Ankara akşamlarında ve serin göl havası ile ıslanan cumartesi gecelerinde. Nasıl isterdi canım. Babamdan para isteyecek halim yoktu elbette ki bunun için. Eğer duysa böyle bir illete düştüğümü, bir batak içinde kıvrandığımı beni red bile edebilirdi.

Beni batağa çeken diğer kişiler de aslında İçimdeki Ayı ve 438. Onlar çokça içinde değiller bu illetin, ama arada bir bir kaç doz almadan edemiyorlar, ya da seviyorlar. Bense her gün alsam git-geri diyemeyecek kadar bağlandım bu illete.

En başında küçük miktarlar yetiyordu, sonrasında her yenisinde biraz daha fazlasını ister oldu bünyem. Bir türlü kanmak bilmiyordum bu yeni tada. Şimdi, bu satırları yazarken bile biraz canım istiyor ve hayalini kuruyorum. Onun yüzünden her akşam onun tadında birşeyler aramakla geçiriyorum evde bir kaç saatimi...

Burger King... Tavuk Burger, King Nuggets, Chicken Tenders, Chicken Fries, mega boy patates kızartması, kola ve soğan halkası. Hatta yanında da Ranch sos ile Honey mustard.

Pizza Hut... Sınırsız pizza. Mantarlı, zeytinli, ton balıklı, sucuklu, ekstra domatesli.

Bu lezzetleri seviyorum!

3 yorum :

  1. en "büyük seçim"inden günahkarsın! 5 vakit pırasa yersen belki tanrı seni affeder :))

    YanıtlaSil
  2. Ben bi daha gitmiycem olm oralara.. MEGA diye bi menü alıyosun, 6 santim çapında bişey geliyo.. deeet, istemem onu ben..

    YanıtlaSil
  3. halbuki mega dediğin şeyin çapı en az 20 olmalı, di mi?

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes