Evdeki kediye sarıldım

Annem ve - sayesinde artık - ben sabah-akşam Nihat Sırdar dinler olduk. Dün akşamki yayında İzmir'deki tanımlanamayan cisimlerin bir kediye yaptıklarını anlattı.

Bu nefretin sebebini hala merak ediyorum. Nedir kuşlardan, kedilerden, köpeklerden veya daha başka hayvanlardan istediğiniz şeyler? Ne istediniz de onlar size istediğiniz şeyi veremedi de onları öldürüyorsunuz? Doğalarının onlara verdiği hislerden neden faydalanma derdindesiniz? Hadi kutudan çıkarıp parçalatamadınız kediyi köpeğe, kafasını ezmek de neyin nesi?

Sizin eğlence anlayışınızın tam ortasına tükürürüm ben.

Tanrı hepinizi kahreder umarım bir bir. Hastasınız hepiniz! Hepinizde cinayet eğilimi var ama halen haberiniz yok.

Bu duyduklarımdan sonra evdeki kediyi kapıp bir bağrıma basmışım; annem bile şaşırdı o sokak kedisini kucağımda mırıldanırken bulunca.

5 yorum :

  1. bende nefret ederim hayvanlardan ama onlarda abartmış yani.
    bence tüm hayvanlar kısırlaştırılmalı ve nesilleri tükenmeli

    YanıtlaSil
  2. derhal kucağına bir kedi alıp bağrına basmalısın.

    YanıtlaSil
  3. Nasıl bir insan hayvanlardan nefret edebilir ki? Kendi içinde ki sevgisizliğin göstergesi olmalı. Öldürme güdülerini tatmin ediyorlar. Bir de şefkat kisvesi takan gizli zalimler var. Bunları bıraksan en büyük faşişt olur toplu kıyım yapar utanmadan. Aferin coach. Çok iyi bir noktaya parmak bastın bu kez.

    YanıtlaSil
  4. geleceğin teröristleri bunlar.
    bunlara verilecek cezayı hiç bir şekilde az bulmuyor ve bu insanlara acımıyorum ben.

    YanıtlaSil
  5. kediye, köpeğe, kuşa hatta balığa bile dokunamam ben. bir şekilde korkuyorum işte. ama onları uzaktan severim. mümkünse uzaktan beslemeye çalışırım.

    ama bu canilerin ne yapmaya çalıştıklarını aklım almıyor. yaşayan bir varlığa insan nasıl kıyabilir. benim izlemeye bile gönlüm elvermedi.

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes