Açık ilişki

xy: Ne kadar seversem seveyim özgür olduğumu bilmeliyim.
xx: Ben seni tutmayayım, sen özgür özgür takılmaya devam et.
xy: Niye kızdın ki? Ben seni çok seviyorum, dürüst olduğum için mi gidiyorsun şimdi?
xx: Ben mi çok tutucuyum yoksa başkası ile olup bunu sevgilin ile paylaşmak artık dürüstlük ve önemsiz bir detay mı oldu?
alıntı
Hangi konuda özgür olmalısınız?
Rahat bir şekilde seks mi yapabilmelisiniz başka erkek veya kadınlarla? Kimseye hesap verme lüksünü taşımadan birlikte vakit mi geçirebilmelisiniz? Önem taşımamalı mı başka bir insanın ne düşüneceği, hangi ruh haline girebileceği?

Sorumluluklar almak ve yüklerin altına girmekten korkuyor olabilir misiniz?
Dürüstlük sınırlarınız aldatmayı veya fuhuşu aleni ve net biçimde açıklamayı meşru mu kılıyor?

Ne istediğinizin farkında mısınız?
O çok özendiğiniz Avrupa bile bile bu kadar rahat değil insan ilişkilerinde.
Doğru. İnsan ilişkilerinden bahsediyoruz. Dünya dışı varlıkların beşeri münasebetlerinden değil. Büyük ihtimalle onlarda bile yaygın değil bu.

Bazılarınızın özgürlük kavramlarının içine tükürmek istediğimi daha önce de söylemiş miydim; hatta sıçmayı?

5 yorum :

  1. hakikaten tükürmek lazım bazılarının özgürlüklerine ve sıfatlarına..

    YanıtlaSil
  2. Öyle ilişkiler gördüm ve duydum ki çevremde artık hiçbirşeyi yadırgamıyorum.. Bazen, heteroseksuellerin eşcinsellere karşı olan negatif bakışları karşısında anlaşılamamaktan ve bizim hayatımız hakkında gerekesiz yorumlar yapılmasından şikayetçiyken, kendimiz de bizden farklı olanları yadırgamakla aynı hatayı mı yapıyoruz diye düşünüyorum.. Sonuçta herkes kendi hayatını yaşıyor, doğru - yanlış diye hükümlere varmak ne kadar doğru ki?

    Ama yine de, Ben sevdiğim kişiye bir başkasının baktığını hissettiğim anda bile içimden öfke patlamaları yaşarken, insanların hem seviyorum deyip hem de başkalarıyla birlikte olmalarını asla anlayamıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bak Cem, doğrular ve yanlışlar kişiye özeldir. Kimsenin doğrusu ve yanlışı çoğunlukla kimseye uymaz. Alıntıladığım metnin içindeki xy kişisinin bakış açısı kendisinin doğrusuyken xx'inki kendisinin. Altına yazdığım da benimki. Ortak noktalarımızdan birisi bu. Ben sevginin ve sevgilinin paylaşılmamasından yanayım ve bunu savunanlardanım.

    YanıtlaSil
  4. Bak Cem diye bana parmağını sallayarak konuşma :))
    Zaten yorumumun ikinci paragrafında açık ilişki kavramını benim asla kaldıramayacağımı belirttim.. Bu konuda kesinlikle aynı düşündüğümüze inanıyorum.. Birini severken bir başkasına bırak dokunmayı, bakmayı bile aklımdan geçirmezken; Ne kadar seversem seveyim sevdiğim kişinin de benden başka birini arzuladığını hissettiğim anda bitiririm ilişkimi.. Yapmış ya da yapmamış olması birşeyi değiştirmez.. Aklından geçirmesi bile yeter..

    Ben sadece böyle yaşamayı tercih edenleri artık yadırgamadığımı anlatmaya çalıştım..
    Bir de yaşadıklarının 'ilişki' olduğuna inanmaları gerçekten üzücü..

    YanıtlaSil
  5. hahahahahah!!!!
    +1
    +1
    +1
    +1
    +1
    +1
    +1
    +1
    +1
    +1
    +1
    +1
    :D

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes