Fal baktırdım

Ve işte muhteşem detayları...


İçeri girer girmez kadının gözlerime şefkatle bakıp yavruuuum, sen çok görmüş-çok geçirmişsin,
sevdiğin biri var; ama evlenmiş, dert etme barışacaksınız filan demesini bekliyordum. Birisi daha var, onu kırmışsın ama geri dönme, dönersen üzülürsün diye eklemesini de. Hatta bunları söylerken gözlerimin dolmasını, yeter; lütfen devam etmeyelim deyip histerik bir kriz eşliğinde ağlayarak odayı terk etmem gerektiğine öyle şartlanmışım ki çeşmeden ucuz bir bardağa doldurduğu musluk suyunun içinden geçen bir takım zahiri görüntüleri gözlerimin içine bakıp söylerken son derece kendimdeydim. İnsan ortalığa bir iki buhurdanlık, tütsü, mistik kokular filan koyar. Günde bayağı bakıyodur, iki tütsü mü alamayacak? Böyle mi fal bakılır ayol? Torunu bilgisayarda Counter Strike oynarken bende kendimi verebildiğim kadar dinledim. Bir de tutan gıcığı "birileri beni konuşturmuyor" diye kıvırıvermesi hoşuma gitti. Yaratıcılık işte budur.

Kadın yıllardır fal bakıyormuş - sözde-, seni nasıl rahatsız etmiyorlar?Ama belli, yandan yemiş biraz. Aleni musluk suyunun dolu olduğu ucuz bardağın içine parmağımı sokup dilediğim iş ve "o"nun bana geri dönüp dönemeyeceği sorularına da tek bir yanıt alamadım. Sevdiğinin ismini alayım dedi, söyledim. Gözlerime baktı. Bu kız çok narin dedi, kırılganmış. Karı burda kaybetti, çünkü görmesi gereken kişi bir kadın değil erkekti. Etrafında da cin gibi birisi varmış, bunu soracağım ama, kimse bu ayağını kestirmeliyim. Diğerleri de olacak dedi geçiştirdi karı. Çaba sarfetsem bu kızı yeniden elde edermişim, gönlü bendeymiş. E biliyorum zaten ben bunları? Yani çabalarıma değecek; bunu öğrenmiş olduk. Eğer olmazsa bana gel; ben sana geri çeviririm dedi. Tıpkı bir erkekle ilk kez öpüştüğüm an gibi heyecanlandım. Büyü-müyü işleri meğersem ne kadar uzakmış bana. Derhal oradan uzaklaştım. İki cihanda iki yakam bir araya gelmez sonra.

Parmağımı soktuğum bir musluk suyu ve daha cinsiyeti tayin edilemeyen bir sevgili için verdiğim 10TL'ye acıyorum.

Uf. Şimdi Ankara'da iyi bir tarotçu arıyorum, bileniniz varsa iletişime geçsin.

9 yorum :

  1. bende çok korkuyorum falcılardan.
    hele takır takır herşeyi söyleyenler var yaa; aman tanrım tam bir kabuslar.
    kadiköyde çok tarotçu var sen gel gideriz beraber.sana dövmede yaptırırız:))

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle gidiyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. yılbaşında :))

    YanıtlaSil
  4. 8. cadde de lak lak cafe var, bahçeli de... epey gideni var, ben de baktırmıştım ama unuttum çıktı mı çıkmadı mı:S
    birde bio enerji ile tarot bakıyoruz diyen bir yer vardı kocatepe caminin orda..

    YanıtlaSil
  5. ay bak aklıma geldi benim eski patron verdi o pek meraklıdır, ben daha aramadım ama bu kadın çok iyi fal bakıyormuş, küçük temiz bir kafesi varmış, ama randevu ile bakıomuş. cep telini mailine atıyorum.

    YanıtlaSil
  6. Fala inanma falsızda kalma:)))
    İnanmam fala filan insan biraz da kendi şansını kendi olusturur.kalbini kırdıgın kişinin kalpini tamir edebilirsen.istediklerin olar.Niye mi?
    e iler hep kazanır yaww:))

    YanıtlaSil
  7. önümüzdeki her hafta falcıya gitçek olsam 3 ayım dolu olurmuş :)
    hepsi de güzelmiş.
    e bi bakıcaz artık :D

    YanıtlaSil
  8. sevdiginin ismini sorunca erkek ismi soyledigin halde mi 'kiz' diye anlatmaya basladi? yoksa versatil bir ismi mi var sevdiceginin?

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes