Falcılar aslında...

Falcılar aslında içimizde yaşattığımız bir takım gerçeklerin farkına varmamızı, ikilemde kaldığımız kararlarımız hakkında kesin sonuçlara varmamızı, çekindiklerimize açamadığımız düşüncelerimizi açmamızı, ilişkilerimize daha sıkı sarılmamızı, aslında düşerken kalkmamızı sağlayacak sözleri söyleyerek bizi gerçek dünyaya çekiyorlar.

Yaptıkları şey gizli sırlarımızı açığa çıkarmak değil. Onlar zaten bizlerin içinde, hepimizin. Onlar sadece bu gerçekleri suyun yüzeyine çıkarıyorlar ve biz de bir kenara ittiğimiz bu gerçekleri bildiğini sanıyoruz. Hepsi bir çeşit psikolojik seanstan ibaret.

Ama bu haftasonu tarot falcısına gitmeyeceğim anlamına gelmiyor.
xoxo

3 yorum :

  1. yaptıkları şey geleceğe dair haberler vermekte değil aslında hani bir yabancıya söylemek kolay gelir bazı şeyleri. bir dost söylemeye çekinir kalbin kırılıcak diye. belkide bu yüzden gidilir falcılara. falcı şöyle bi bakar süzer ve nelerin yanlış nelerin doğru olduğunu söyler aslında sana. bildiği şeyler karakter analizinden başka bir şey değildir sen de bildiğin için "bak bildi gördün mü" kelimeleri dökülür ağzımızdan. :))

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  2. Bence sadece sallıyorlar :))
    Daha bir tane nokta atışı yapıp da attığını tutturan cinsine rastlamadım :)
    Hep herkesin yaşamış olabilmesi muhtemel konulara dair yuvarlak cümleler kuruyorlar.
    Biz de kendi yaşadıklarımızı düşünüp, vallahi bildi bildi, diye kendimizi avutuyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. Fal bakan biri olarak tüyolar vereyim:

    Genel cümlelerle başlarsın, vücut dilini ve mimikleri okuyarak devam edersin, arada figürleri bişeylere benzetirsin ve karşıya gösterirsin, onun ağzından çıkan her kelimeye dikkat eder söylediklerini ona göre yönlendirirsin, kahve falı standart cümlelerini kullanırsın "senin yüreğin kabarmış", "üç vakte kadar bi kısmetin var", "hanene ateş düşmüş" en bilinenleridir. Böylece orta seviye bir falcı olarak adın duyulur, coach gibi kekler de sana para verirler.

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes