Yasak aşkların hazmedilemeyen ifade biçimleri

Birkaç gündür yedi mahalle toplandık ve bay baysekşıl'ın yeni ilişkisini kutlayıp kalıcı olsun diye her türlü Afrika bağlılık büyülerini blogundan elde ettiğimiz yazıları zeytinyağında bekleterek deniyoruz. Çok mutlu olmasını istediğimi birkaç sefer daha söylemiştim, yineliyorum.

Adamın yorum alanına yazılanlar ise beni benden alıyor. Hala bir türlü iki erkeğin de mutlu bir ilişki yaşayabileceğini, bu ilişki kapsamında öpüşebileceğini, sevişebileceğini hatta birbirlerinin pipilerini görebilecekleri bazı aktivitelerde bulunabileceklerini kabul edemeyen insanların varlığını görüyorum, bu da beni hem yoruyor hem de o insanlar için üzülmeme sebep oluyor. Aynı kişiler taraflarını iki erkeğin oluşturduğu ilişkilerin varlığını bir türlü sindiremezken aynı ilişkinin taraflarının birisinin tuttuğu bir blogu okumaktan da geri durmuyorlar ya, bir de buna gülüyorum.

Bazen sırf geyik olsun diye ortalığı kızıştırıp çekiliveriyorum ya, birbirlerini yiyorlar. İşin komik bir tarafı da bu. Sonra minik'le ülkenin tüm doritos a la turca stoğunu bitiriyoruz yazılanları okuyup gülerken.

Algılayamadıkları birşey var, detayları kaçırıyorlar. Bir şekilde; belki blogdan, belki herhangi bir arkadaşlık sitesinden eşcinsel olduğu bilinen iki insanın ufak samimiyetlerinden derhal büyük sonuçlar çıkarma yeteneğine sahip bazı kişiler.

O değil de, Serhat baysekşıla aşıkmış kızlar!

Ya pardon da, olabilir? İnatla bunu söyleyen insanlar sanki daha önce hiç platonik aşklar yaşamadılar. Hem bundan size ne? Bir bomba da ben patlatayım o zaman; aşığım baysekşıl'a? Platonik olarak takılıyorum öyle. Bu Serhat; yavrum da habire reddedip duruyor. Ya kabul etsene! diyeceğim e-posta adresi olsa. İçinde bulunduğumuz durum, kişiler, insanlar ve bu insanların ruh halleri sevmek, sevilmek, beklenti, hoşlanma ve aşk gibi kavramları o kadar yasak ve düşük birşey haline getirdiler ki sanılıyor ki bunlardan birisini hissetmek artık bir zayıflık belirtisi. Ayrıca kimsenin hissettiği şeyden ötürü diğerine hesap vermesi gerektiğini de düşünmüyorum. Son olarak da, iflah olmaz derecedeki psikolojik analiz yeteneklerinize de hayran kaldığımı bilmenizi istiyorum. İşte ben de bir tane analiz yapıyorum:

Baysekşılı önce siz sevip hoşlandığınızı belli etmediğiniz için çe-ke-mi-yor-su-nuz!

ooh!

17 yorum :

  1. "hepimiz baysekşıl'a aşığız!"... "baysekşıl'a olan aşkımız en-gel-le-ne-mez!"... anarşist ruhumu hortlattın.

    Serhat'ın bu durumu bana geçen sene yazıştığım; yüz yüze tanışma fırsatımız bile olmayan ama ne iş yapıyor, nerde çalışıyor adı sanı hakkında bilgim olan, herife olan platonik aşkım mı desem şapşallığım mı desem bilemiyorum yaşadığım kezbanca durumu aklıma getirdi. Aklıma geldikçe kafama kese kağıdı geçirmek istiyorum, ne kadar da duygusal olarak açmışım! Teanrım!...Serhat'ta duygularına gem vurmayı öğrenecek!

    YanıtlaSil
  2. hahaha :) x-coach tebrik ederim güzel yorumdu :)) bu arada eposta adresim profilimde var mail at ben gerçek e-postamı yollarım sana :))

    YanıtlaSil
  3. karakedi, seni seviyorum :)))))))))))))))))))))))))))))) seni sonsuza kadar dinleyebilirim :)))))))))))))))))))))))
    serhat, di mi? sorunu güzel ele aldık mı? sende itiraf et artık :D :P

    YanıtlaSil
  4. :))) ali abim iyi insan hani herkesin düşüncesinde taht kurabilicek biri.benimki daha çok hayranlık şuan ama ilişkisi olmadan önce hoşlantı da vardı yalan söylemeye gerek yok. şuan ilişkisinde mutlu ve öylede olsun istiyorum :))

    YanıtlaSil
  5. blog silindi diye yedek adresle yazdım yorumumu yanlış anlaşılmasın :D temayla uğraşmıycam bir daha

    YanıtlaSil
  6. aaa.
    bomba.





    :P


    senin için konuşmuyorum; olan ve olabilecek hiçbir şey ayıp değil. unutma. kötü günlerden geçiyor ve yanlış yönlendirmelerin had safhada olduğu anlar yaşıyor olabiliriz ama birisinden hoşlanmak bile çok güzel birşey.

    detayları e-posta ile bekliyorum. :P

    YanıtlaSil
  7. bayşeksılla ve sarhatla alakalı yorumu yapan adsız ben degılım ama; bı bombada ben patlatayım gercı bu benım bombam bende kalmalı ama platonık olarak ılgılenıyorum x kısıyle. dogrusu zor bı durum hep buruk bı sevınc yasıyor ınsan. hıc bı sey tam degıl yarım oluyor hatta bazan ceyrege dusuyor yınede alıkoyamıyorsun kendını engel olamıyorsun duygularına.sevıyorsun asıksın yada hoslanıyorsun ne olursa olsun artmasada azalmadan devanm edıyor hıslerın. su duygularına gem vurmayı nasıl yapıyoz. bı ogreten olsa ya. ben pek beceremıyom da.Hatta hıc beceremıyom.

    YanıtlaSil
  8. Hayat okulundasın adsız; platoniklik bence reele dökülsün; bütün çamaşırlar dökülsün ortalığa! ben çok takıldım öyle; zor bi durum. aşmak gerek...

    YanıtlaSil
  9. Kabalık edİyorum belkİ ama,x-coach bana hayat okulunu anlatma. İyi bilirim. neyse...Döktük aslında, gayette iyi basladık gibim.Gel görki; evliyim. bisexuel istemiyormus sırtını donup gitti. Bana verdıgı yada gelecekte verecegİ deger ortada.Hersey gÜzel ama sucluyum ben sucum ne? evlİ olmak yada bisexuel olmak.Durumu boyle kabullenmek zorundayım.Evet zor bi durum ama bana göre,hoşlanmak yada sevmek,zorluklara ramen devam ediyorsa reelazitenin ta kendisidir.İste hayat okulunda okunacak en onemlİ kİtabın ortası burası.KIYMET BİLMEYENLER UTANSIN....

    YanıtlaSil
  10. demekki biseksüellerle görüşmek istemiyo. bu onun tercihi. bence bu davranış verdiği veya vereceği değerle alakalı birşey değil. istemiyorsa vardır bir sebebi. bak, bende biseksüellerden hazzetmem mesela. genelde mutlaka haftasonlarında, yılbaşlarında, özel günlerde aileleriyle geçirmek vakit geçirmek zorundadırlar; ihtiyaç olduğunda yanında olmazlar filan. sen otur bekle Zuhal Olcay gibi elinde şarabınla gelecek diye. Sonra, sevişip boşaldıktan sonra evini, çocuğunu özleyenlerini bile gördüm. Zor bi durum bi olmak...

    YanıtlaSil
  11. internet garip bişi, yazmıştım bi yazıda benimde yazılarında kendini bulduğum ve ali olarak sanal ortamda tanışma cesareti gösterdiğim birinin varlığını. gairp bişi işte. biraz önce bişeyler yazmış bloguna, okudum yine bi an etkisine kapıldım. üstelik hayatımda çok değerli biri var iken oldu bu. insan yalnızken bazen kendini bulduğu "işte tamam" dediği bi satırda ve satırın sahibine ilgisiz kalamazki. adı sevgi aşk olmazda hoşlanmak olur. yani bişi olur. insanız sonuçta.

    bi de ben öyle aşık olunacak bi adam olamadım bugüne kadar. kendi içinde kısmen dengesiz bi adamım yazdıklarımdan anlaşıldığı üzere. sadece tek istediğim kendime ve karşımdakine dürüst olmak. devamı gelir gelmez o konuda yapabileceğim bişey yok çünkü.

    neyse uzatmiim :) yazı benden yola çıkarak genele ironik bi gönderme olmuş ama blogumda içimi dökememiştim burda yazmış oldum.

    bu arada serhat çok değerli bi insan. öyle birinin bana kıymet vermesi bile yeterince onurlandırıcı bi durum açımdan. gerçi şimdi bu lafımdan sonra bi "flaş flaş" geçersin sen coach. cidden magazin sektörünce çalışmalısın :) analizler, triggerlar süper :)

    herkese sevgiler

    YanıtlaSil
  12. ben de sohbete maydanoz olabilür müyüm? forum gibi oluyor, neyse oldum bile. Sayın "adsız 20:41" x-coach'a katılmakla birlikte, pardon ama ömür boyu kim metres hayatı yaşamak ister! Ne kadar bencilce; hem karına karşı yaptığın hem de gay olana karşı yaptığın, insan elbette sevdiğini yanında ister. Günü birlik ilişkiler için birilerini elbette kolayca bulabilirsinde, işin içerisine duygusallık girerse bu biraz zor gibime geliyor. Evlenmekle seçimini bile yapmışsın bence, senin bu yaptığın zinaya girer! cık cık cık!... Sen zaten baştan, "çekip giden gay"e sırtını dönmüşsün bir de bu taraftan bak. Bi olmanın zor tarafları başka bir başlığa kalsın.

    YanıtlaSil
  13. x-choach,her bisexuel aynıysa,her aktifde aynıdır,her pasifde aynıdır.Amaç sadece sex o halde.Bisexullerin duygularının hiç bi onemi yok.Zira onların kalbi yok onların duyguları hissettikleri kesinlikle karsılık gormemeli. Onlar;sadece hayvanlar gibi sevısmek için varlardır.Durumdan bu cıkıyor.Bu durumda her sakkallı da dedemiz oluyo hehehe...
    Sıradan basit insanların,basit kalıplaşmış düşünceleri bular.Sen bari boyle yapma.Yaşamadan bilemzsin.Hadi yaşadın dıyelım,benı yaşamadan beni bilemezsin.Kıyaslamam,başkalarıyla kıyaslanmaktan da nefret ederim.Eger gönülden anladıgınız buysa; YAŞASIN PLATONİK ASK.
    Evet,haklı oldugun yerler var.Ama yorumun biraz kızdırdı beni. Digerlerinden farklı oldugunu düşünmeye başlamıştım.Kaliteni ortaya koydugun için sagol.
    ...Var,bu hayatta hala kaliteli insanlar var.Ve onlarla mutlaka bi gun tanısıcam.

    YanıtlaSil
  14. Son cümlem de kapak olsun diyosun yani :)))
    Güzel olmuş ama :)))

    Bu arada soldaki
    Twitter
    Facebook
    Tumblr... vs. yazılarına gıcık olduğumu söylemiş miydim?
    Onları başka bi yere koyamıyor musun yaa, blogun okunmuyor onlar yüzünden

    YanıtlaSil
  15. bay baysekşıl;
    sen de az buçuk benim aslında iki insan arasında yaşanan ilişkilerle pek ilgilenmediğimi ama bunu ancak bir ironi konusu dahilinde irdelediğimi biliyosun :) dostlarımızın değerlerini bilmeli ve onlara sahip çıkmalıyız. flaşları çoktan patlattık biz; e bu su yakmıyo :P bazılarınızı çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum.

    kedicim :) sen maydonoz olma, gel baş tacım ol :P herkesin kendisine göre bir savunma gerekçesi var, saygı duymak da lazım. Ama bu benim kabul edebileceğim saygı sınırları içinde kalmıyor :)

    gelelim adsız'a. bütün biseksüellerin aynı olmadığı konusunda hemfikir olalım. olayın aktif veya pasifle ilgisi de yok. Seçimler yapılır ve gerisi sadece teferruattır.

    cem; ayyyyynnnnnnen öyle:D widget'in yerini değiştirdim. Geniş ekran kullandığım için orasını uygun görüvermiştim :) 1024*768 çalışmam gerektiyomuş demekki :)

    YanıtlaSil
  16. Bi insanın ekranı küçük diye, 1024'e768 diye bu kadar da hakir görülüp ezilmez ki :Pp
    Hem önemli olan boyu değil işlevi, değil mi ki :)))

    Böyle güzel olmuş teşekkürler..

    YanıtlaSil
  17. valla.
    işlev...

    ah ah :D

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes