Spor salonundayım

Dün spor salonunda bir tartılayım dedim; aman tanrım. Tartı 1.5 tur attı. Derhal üzerinden indim. Bir süre çıkmayı düşünmüyorum. 2 gündür omuz açıyoruz. Memelerim, kollarımın üstü ve dirseklerime kadar neredeyse tutmayacak kadar ağrıyor. Umarım önümüzdeki bir sene boyunca sadece 0,5Kg ağırlığındaki oyuncaklarla oynamam.

Spor salonu anılarımı ve ekşınlarımı nereden anlatmaya başlasam; bilmiyorum. Başlarda ciddi sorunlar yaşamış olsam da bu acıyı seviyoruz formatındaki Ebru Şallı durumlarını sanırım seviyorum. Ev çook yakın olmasına rağmen soyunmak için spor salonunun odasını kullandığımı itiraf edebilirim sizlere; sonuçta teşhir katsayısı yüksek bir homoseksüelim şu sıralar. Beni son derece tutmayan erkekler kaçamak olarak beni ve muhteşem göbeğimle ufaklığı izlerken hoşuma gittiğini ise itiraf etmemi beklemiyorsunuz umarım. Sonuçta ayıp.

İçerisini ise tam bir kaslı erkek deposu olarak düşünsem de bizzat; içine dar kesim Nike tişört giyip üzerine abes renklerdeki polo çakması penyeler geçirip spor yapan cılızlarla dolu. Ah yüce tanrım. Biseksüelgilin spor salonuna gitmeyi planlıyorum Orda popülasyon da fazla gibi görünüyor. Bazen şınav çekerken ortaya çıkan bulge'ları kesmiyor değilim, hadi o kadar da olsun.

Bir tane spor hocam var. Kaslı birşey. Vurdu mu yıkar, s*kti mi deler normunda. Bazen onunla bakışıyoruz aynalar vasıtası ile. Koşu bandını ayarlarken göğsüne dokundum yanlışlıkla, taş gibiydi. Ben de öyle bir meme formatı istiyorum. Biraz önce facebook'tan inceledim profilini, salak; açık bırakmış. Sonraki hedefim ise o duşta diz çökmüş; ben duvarda kendimden geçmiş; ve aynı zamanda üzerimizden sıcak sular akarken basılmak (burada Serpil Çakmaklı gibi yüz üstü uzanıldı, birer aslan yelesinden hallice olan saçlar devasa kelebek ve kanatları kehribar taşlı bir tokayla tepeden toplandı ve yaklaşık 50cm uzunluğundaki bir sigara ağızlığına dik olarak bir slimline vanilyalı sigara yerleştirildi).
Çok fenayım çok.

2 yorum :

  1. hahaha :) biseksüelgil :D
    gel gel ortalık senlik adam dolu. ben de bakmıyorum artık rahat ol, benim göz kapanınca da açılınca da aynı şeyi görüyor artık :) bu arada mimlemişin cevap yazıcam ama şimdi çıkmalıyım, yemek sözüm var yakışıklıya.

    YanıtlaSil
  2. yakışıklısı olan var, olmayan var. ayıp ayol. aa. :D

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes