Mor Kedi Cafe hakkında bir izlenim

madisozluk @ayol:
Mor Kedi Cafe:

adını çok duyup seneler sonra ancak gidebildiğim cafe.
sahne - iç mekan - gün
figürasyon : envai çeşit apaçi gay (çoğunluk pasif)
başroller : ayol, 1 adet fransız, 2 adet kanka

- cafe sahibi elinde demlik, masaları dolaşıp "çayı biteeeğn" diye sormaktadır. kapı sürekli açılır, saçı gerek ütülü gerek topuz yapılmıs (bkz: gay başı) gerek jölenin tecavüzüne uğramış muhtelif eşcinseller ellerinde yalancı dolmalar, iç pilavlar, kuru köfteler ile ceylan gibi sekerek içeri dalar. arka odalara yüründükçe yerdeki minderlere makas biçiminde duran ayaklarını yan yatırıp oturan eşcinsellerin bir ellerinde tabak öteki ellerinde ajda bardaklar dedikodu yaptıkları görülür. odadaki tek koltukta yaşlı bir transseksüelin elinde örgüsüyle ayak ucunda oturan eşcinsoşlara gençlik günlerinde ne kalın penisler yediğini, erkeklerin onun poposuna hasta olduğunu ve hatta o kadar sıcakmış ki kıçına mum soktuğunu, 1 dakika sonra dışarı çıkardığında sadece ipin geldiğini kahkaha ve sigara sebepli balgamlı öksürükler eşliğinde hararetle anlattğına şahit olunur.

bu travma bertaraf edildikten sonra ön salona geçilir. orada isebir grup eşcinselin tv de asmalı konak dvdsi izlediği farkedilir. (abartıyorsam elton johnumu alsın). Birkaç eşcinselin Bahar karakterinin kanser olmasına iç çekerek ağlamalarını, cafenin Rauf Denktaş'a benzeyen sahibesinin tok bir sesle "hay gotüğnü yidiğmin nurgül yeşiçayı beaah" demesi bastırır.

tam alice in harikalar diyarı buranın yanında üniversite rektölük binası kalır derken, saçları iki yandan bebek spice emma bunton modeli toplanmış bir homoseksüelin elinde boş tabakla "ablaağğğğ, kısır bitteeee" diye inlmesi, ben ve şaşkınlıktan ağlayan 3 dostumu zara da yüzde 90 indirim duymuşcasına koşturarak kaçmamıza sebep olur



perde...
akşamdan beri gülüyorum buna! :D
Artık ek yapmadan edemedim, 09.11.2011 tarihli EK 1:
Muhteşem ve bir o kadarda harika dikkatinizden kaçtığı üzere bu yazı cafe hakkındaki kişisel düşüncelerimi değil Madi Sözlük sitesindeki Ayol isimli kullanıcının düşüncelerini yansıtmaktadır. Blog benim değil mi ayol, copy-paste ettim, cem-i cümle duysun diye yayınladım.Keyfimin kahyası mısınız? Yılbaşından sonra kişisel fikirlerimi belirten detaylı bir yazı yine bu blogda yerini alacaktır :)


Bu süre zarfında örümcek bağlamış ve bir o kadar da çürümüş zonlar barındıran beyinlerinizin detayları algılama yeteneğini geliştirecek bir kaç kursa gitmenizi ve başarıyla sertifikalarınızı tamamlamanızı diliyorum. 2012 yılına girerken kendinize vereceğiniz en büyük hediye bu olsun.


Tüm sevenlerime kucak dolusu H2SO4'ler!

18 yorum :

  1. ben sadece apaçoşları gördüm of of.

    YanıtlaSil
  2. ben on numara yazı diyorum sen onbir anla .

    YanıtlaSil
  3. ben de sadece apaçileri görmüştüm. feci bir dostluk anlayışları vardı. böyle derin derin sarılmalar, kıç kıça oturmalar filan.

    ben en çok 'şaşkınlıktan ağlayanlar' a gülüyorum. Yok böyle bir betimleme :D

    YanıtlaSil
  4. ben sürekli cafe morkedi ye gidiyorum. Hiç te öyle bir ortam yok. çok moda oldu madi madi şirin şirin yazılar yazalım ünlü olalım.
    çok elitsin bokun püsürün içinde işin ne varoşşş

    YanıtlaSil
  5. kimbilir ne yaptın da atıldın kafeden şimdi de burdan çamur atmaca.

    yayınla sıkıyosa. yalancının tekisin. sayfan ilginç hale gelsin diye ona çamur buna bok. bu mu blog anlayışın. bir kafe yada bar aç ta seni görelim.nerdeeeeeeeeeeeeee senn yaz yaz devammm:)
    arkadaşlar cafe morkedi ve diğer tüm kafeler gayet güzel yerler herkes gitsin mekanlar çoğalsın. ben isteklerimi şikayetlerimi gidip işletmecilere söylüyorum burda pasif şirincik olmak yerine.siz de ölee yapın

    YanıtlaSil
  6. Siz iki adsız ya sadece işinize geldiği gibi okuyorsunuz ya da ilk okul öğretmeninizin kalın ve büyük similyasını kesmekten düz yazı kuralları konusunda hiç bir nasip almadınız.

    Bu yazının en başında madisozluk@ayol yazan yerde bir link var bebişlerim, oraya tıklarsanız aslında bu kafe dahilinde betimlenen figürlerin tarafımdan üretilmediğini; üretilse bile size adı geçen bu muhteşem kafenin WC'sinde similya yemek düştüğünü anlardınız.

    Ayrıca evet, berbat ses düzeni, her tarafı kaplayan ve döküntü duvarları gizleyen varoş aynalarla bu kafe son derece bok, bir o kadar da püsür.

    Yıllar önce bir kere gittim; eğer yeniden gitmiyorsam zaten ucuzluğu benim fiyatımdan düşük olduğu içindir. Bana kafa tutana kadar önce kendi kimliğinizi saklamadan yorum yapma cür'etini gösteriniz ki üflediğim pembe asit zerreciklerini bilimum yerlerinize bilimum mecrada yapışsın.

    YanıtlaSil
  7. ben de cafe morkedi ye sık sık gidiyorum ve hiç te sizin burada saçmaladığınız ve hatta dikkat çekmek için yazdığınız şeyler yok. madem blok yazacak enerjiniz var az kıçınızı kırında alıntı yaptığınız şeyler doğrumu yanlış mı diye bir araştırın. hiç döküntü olmadığı gibi çok ta şık bir dekoru var. kafeye gitmediğinizi değil gidemediğinizi düşünüyorum. gidemediğiniz için de çok mutluyum. ben gayim siz ise ağzından bok çıkan bir lubunya. o kadar saçma sapanki yazdıklarınız kişisel kuyruk acınız var gibi duruyor. allah gönlünüze göre bir koca versin yoksa wayyy milletin haline burdan salyalar saçarak millete bok atmaya devam. allah sizi ıslah etsin yazıkkk keşke daha güzel şeyler yazabilseniz. ha bu arada siz sanki isim soy isim adres tel yazmışsınız da millete anonim yazıyor diye laf atıyorsunuz. sen önce kendi bok deliğinden çıkta sonra konuş.

    YanıtlaSil
  8. gidemediğim tek yer mor kedi olsun ayol.
    :D

    YanıtlaSil
  9. çok bayağısınız ya.

    YanıtlaSil
  10. canım sağol. o senin bayalığın.

    YanıtlaSil
  11. x-coach
    doğrudan size hitaben yaziyorum ve adsız olarak yorum yapan arkadasa kesinlikle katılıyorum...
    o kadar uzun zamandır gitmemişsiniz ki ne var ne yok dünya ne halde.. neler olup bitiyor birhabersiniz. anlaşılan tek meziyetiniz pc başında oturup kitaplardan çalınti üç beş cümleyi bir araya getirip bilmediğiniz ve ne yazık ki bilemeyeceğiniz şeyler hakkında yorum yapıp milletin ekmek teknesine amaçsız ve şuursuzca çamur atmak.... bilmeden görmeden konuşmak ise ancak ve ancakk cahilliğinizi belirtiyor.. okuduğum yazınızdan kesinlikle bir homofobik olduğunuz anlaşılıyor, sizin için de zor olsa gerek hem gey olup hemde kendinden bu kadar utanmak.

    YanıtlaSil
  12. canım :) ben de sana katılıyorum :)
    o kadar iyi bir okuyucusunuz, o kadar muhteşem dikkate sahipsiniz ki bu yazının aslında bir alıntı olduğunu farketmiyorsunuz :)
    daha ne diyeyim ben size :)))

    halinize sadece gülüyorum :)

    ayrıca iki sene önce yılbaşından sonra Mor Kedi'ye gittim. Berbat ses düzeni ve laçka lubunyaların uğrak mekanıydı. Sonra ne oldu bilmiyorum, merak da etmiyorum. Ama ilk fırsatta yeniden gideceğim. Bu sefer yazdığım kelimelerin ucundan zehir damlayacak. O zaman yazacağınız yorumlara yanıt bile vermeyeceğim. :))

    YanıtlaSil
  13. soyledıgın bunca sozden sonra gıtmek de ayrı bı karakter belirtisi olsa gerek. ayrıca madem ki alıntı yapıyosun alıntı yaptıgın yerı yaz da bellı olsun..

    YanıtlaSil
  14. ahahahahha.
    bayılıyorum iki satır yazıdan yapabildiğiniz karakter analizlerine :D

    YanıtlaSil
  15. xcoach şekerm yazımı yayınlamısın. cok saol. bende blog açıciim. gelıorum. bacakların semada bekle beni. sözlükte mesaj atıcam sımdı. bak bi ara :)

    YanıtlaSil
  16. kaldırdım ve bekliyorummm! :D

    YanıtlaSil
  17. x coach o koca göbeği yüzünden ve ne mal olduğu bilindiğinden ortamlardan (sadece mekanlardan değil tabi ki, arkadaş ortamlarından da) dışlanmış bir zattır:) o nedenle ha burda morkedi ye çamur atmış ha ahmete mehmete adam bu abicim malzeme bu . çürük elma. adam içine içine sıçıyor o napsınnnn:)


    not: alıntı yaptım alıntı yaptım anlamıyomusunuz göboşş alıntı sana uymuyoo sa ne yayınlıyon şahsiyetsiz lubunya:))

    YanıtlaSil
  18. ahahahah!
    aynen öyle :D

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes