Grup seks yapalım mı?

Hayatımda ilk kez gay pride'lardan birisine katılacağım ve bu sebeple Haziran ayının son haftası İstanbul'da olacağım. Heyecanlıyım, (kendimi tekrar ederek) ilk kez böyle bir organizasyonun içinde yer alacağım. Heyecanımın taraflı sebebi ise o gün hangi ayakkabılarımı giyeceğim, seçeceğim ayakkabının üzerine hangi pantolonumu (pötikareli olanı düşünüyorum) giymeliyim ve yaşadığım en büyük kararsızlık tişört mü giymeliyim yoksa rüzgarın yalayıp geçeceği meme uçlarımı fora edip keten ve beyaz bir gömlek mi giymeliyim?

Bu süre zarfında 'x' sayıda koli kesilmesi de planlanıyor. Facebook'ta açılan ve binbir rezilliğe gebe hesap, kapatılan hairyturks'e dünyanın herhangi bir yerinden zıplama çabalaları ve bearwww'ye açılan yepyeni ve her birisi farklı onbinlerce yeni profili düşünürsek işimi çok zor olmayacak.

Yalnız karşıma gelenlerde 'karşıma çıkan' yepyeni ve bir o kadar da farklı bir durum söz konusu. İstisnasız biçimde konutuğum neredeyse herkes benimle grup seks yapmak istediğini söylüyor.

Çocuklar hayrola ya? 1on1 seks muhabbetlerine ne oldu? Eskiden bir erkeğe 'erkek erkeğe seks teklifi' yaparken bile yüzümüz kızarırdı (cihandaki yaklaşık 6.000.000.000 eşcinseli bu kategoriden ayrı tutuyorum), şimdi baya baya 1e1'den zevk almaz olmuşunuz siz? Tamam, biliyordum içinde dildo olarak da kullanılma ihtimali yüksek bir salatalık çürüyen bir herhangi bir çöp tenekesi kadar köti koktuğunu libido seviyenizin de; bu kadarı fazla değil mi ya? Herkes grup istiyor? Kimin pipisi kimin poposunda modu on yani bu aralar İstanbul'da? Biseksüel bile kendisinden pek fazla beklenmeyecek bir hareketle herhangi bir Semen cucurbita çiçeği gibi ağzını açtığında da ağzındaki baklaların arasından grup seks fırlayıverdi. Biseksüel 'bile' diyorum çünkü kendisinin ne kadar beyefendi ve sınırlarını bilen bir bi(homo)seksüel olduğunu bilmeyen herhangi bir blogger yoktur şu blogosfer katmanı sakinleri arasında.

Çocuklar, beğeni endeksinizi ve orgazm eşiğinizi bu kadar yükseltmenizi tavsiye etmiyorum, yaklaşık 10 senenin sonunda yaşınızı başınızı alıp pipiniz de pörsüdüğünde kimse size bakmayacak ve kendi kendinizi tatmin etmek için 31 çekmeniz kâfi gelmeyecek, xC söylediydi dersiniz.


not: tekliflere hala açığım.
e--posta adresim yan tarafta var.
lol

8 yorum :

  1. ahaha xcoach'ın engellenemez haykırışı :) ya biseksüele haksızlık etmeyin yaa adam aklındaki bişeyi paylaştı samimi olarak tabiki öyle bişey yapmaz.Yapsa da bize ne zaten :)

    YanıtlaSil
  2. Sen o adamsın . "Kral Çıplak" diyen adamsın sen. Kendilerini kutsal kase, melek, acıların bilmemneyi kıvamında pazarlayan bütün eşcinsellere fena halde kılım. Açık söylüyorum ne inanıyorum ne de doğru buluyorum.

    İdeal kocanın bulunması için salakça harcanan onca zaman kimseyi homoseksüel cennetine götürmez.

    YanıtlaSil
  3. hahahaha :) ölücem gülmekten :) 3some yada orgy veya biseksüel fanteziler gay/bi/hetero herkesin aklından geçtiğine eminim. ben itiraf ettim sadece. bu sevgiden başka bişey aslında. blogumda da yazdım ya, fiziksel bişey biraz. sevgiden mahrum kalan kişinin patates çuvalı yada sex toy görevi gördüğü bişey.

    pride'da başarılar bu arada, iyi eğlenceler. bakarsın gelir bi köşeden izleriz yakışıklıyla. söz vermiim tabii :) hatta minik ada'yı da kaparsa pamuklu şeker alır öyle izleriz senin çığlıklarını :)

    YanıtlaSil
  4. @bi'adam, şişt. biseksüel'i açmaya çalışıyorum. o blogdan artık yeter vişne şerbeti aktığı. kırmızı şarap akıtıcam ordan ben.
    @adsız, zamanı nasıl yorumladığımız ve 'normal' olarak neyi kabul ettiğimiz çok önemli. benim normal kabulüm arasında ideal koca var, ötesi değil :)
    @biseksüel; aa. ne dedim de katıldın kaldın sen şimdi? merak etme ben seni anlıyorum sadece zamanlaman iyi oldu :P

    aa. siz de gelsenize? kırmızı, yeşil veya mavi peruklar takar içimizdekileri ortaya çıkarırız?

    YanıtlaSil
  5. akıt bakalım benim blog'dan da rose akıtsana :)Bağların var senin galiba :)

    YanıtlaSil
  6. Lütfen, o pantalonu giyme...
    Benim önerim: Kapri ya da şort, altına spor ayakkabı, üstüne pembe askıların (atlet yada tişört olmayacak).

    Grup seks? Hmmm.. "Ay, 6 dakika 15 saniye vaktim var, birinizi değil de ikinizi birden götüreyim" diyenlere düşmüş olmalısın.

    Not: Gruba katılacak sayısı 3'ten fazla ise çift sayı olmasına dikkat et.

    YanıtlaSil
  7. bi'adam... şelale mi lan bu?
    438; hadi pembe askılara kadar ok'de çıplak olmazzzzz. çıplakmış orada dedirtmemmmmmmmmm.
    ya da perukla olur o.
    :P

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes