Aktifim (ayol)!


14 Mayıs 2010 tarihinde içimdekiayi.com web sitesinde yayınladığım bir yazım:
Erkeğim ben.
Erkek adam arkadan verir mi?Derdim bir erkeğe erkekçe vermek değil aslında, gururumla egom müsaade etmiyor.
Kendimi öyle düşünemiyorum bile.
Homo’da değilim ben, aktifim.
Ben sadece s*kerim.
Niye bir erkeği arkama alayım ki? Yumuşak mıyım ulan ben! Bir duyan, gören olsa ne der?
Ben kendi zevkime bakarım, kimseye zevk vermem. Zevk alırım.
Erkek adam içine alır mı? Aldırtır!

Yaygın internet ağı ve bu ağ içinde yer alan onlarca ucuz homoseksüel partner sitesinin genel müdavimler arasında genelde kendisini otuzlarına doğru keşfettiğine inanan erkekler oluşturmaktadır. Şöyle bir profil analizi yaparsak, internetin nimetlerinden yararlanılarak elde edilen erekte olmuş kol gibi penisler ile süslenen sayfaların sahiplerinin genel olarak aktif olduklarını görürüz. Çünkü bizim Türk erkeklerine göre pasif olmak “kadın” olmakla aynı kefededir ve herhangi bir web sitesinde küçükte olsa (!) yakalandıkları bir arkadaşlarına karşı bir eziklik içine girmekten çekinmektedirler. (bkz: Yumuşak mıyım ulan ben!)

Türk aktiflerinin her birisine her bir rol ile betimlenmiş 10 profilin düştüğünü varsayarsak yaklaşık 30 profilin %70’i ordan-burdan toplanan kol fotoğrafları, %25’unu ayna karşısında kirli ve paçalı donlarla verilen pozların yansıması, geriye kalanını da iki el ile ayrılmış olan poponun arasından görülen kirli bir anüs deliği süslemektedir.

Birde bu fotoğrafların yanlarındaki “Describe Yourself” boşluğunu dolduran “Aşk arıyorum, adam gibi adam arıyorum, dost arıyorum, hem dost, hem arkadaş” gibi fotoğraflarla yüzde yüz uyum içinde (!) olan ifadeler vardır; bu da bir başka yazının konusudur.

Siz aktiflere (!) bir şey söyleyeceğim.

Bir çoğunuzun (ki bu çoook büyük bir oranı karşılıyor) uzun, etli ve damarı bol bir penisin poponuzun iç taraflarında ilerlemeye başladığında hangi sesleri çıkardığınızı veya hangi isteklerde bulunduğunuz tecrübelerimin bana yol göstermesi sebebiyle biliyorum.
Şimdiye kadar az gördüm “ben pasifim” diyeni. Hepimiz aktifiz, hepimiz s*kiciyiz! Bir türlü toz konduramıyoruz o muhteşem popomuza. Birilerinin poposundan zevk almayı bilirken neden kendimizinkinden veremeyecek kadar pasifiz? Neden bu bencillik? Pardon! Homo değiliz değil mi, sadece aktifiz. Bir davranış biçimi olarak insanların içinde görmeyi tercih ettiğim dürüstlüğün ciddi bir karaborsa ürünü olmaya başladığı şu günlerde, tanışmalarda “pasifim” diyebilen her erkeğin kendi kafasında aktif = erkek denklemini kuranlardan daha erkek olduğunu bilmenizi istiyorum.

Bizim internet aktiflerin çoğu zaten yüzü bakılmayacak kadar çirkin oldukları için geceleri Tekyön’den, ordan-burdan lubunya toplamakla geçiriyor öyle ki karşı cinsten yüzlerine bakan yok; gaylar arasında da talipleri çok. Yarım bildiği ve yarım da bilmediğiyle herkes aktif.
Tekrar söylüyorum, çok az gördüm pasif olduğunu söyleyeni. Benim karşılaştıklarım kendilerini daha bir kabullenmiş olanlardı veya öyle göründüler hatta başardılar. Çünkü iki erkeğin arasında yaşanan ilişkinin sadece aktif ve pasif olmaktan geçmediğini kavrayacak kadar olgun insanlardı.
Doğan görünümlü serçeler, gizli gecelerinin ilerlediği pis otel odalarında arkalarını travestilere dönüp bu anları sünger beyinlerinin derinliklerine iterken yüreği “aktif”ler uykularında daha rahat uyuyor olmalılar. Başkasına dürüst olmak veya en azından öyle bir imaj çizmenin ilk adımı kendine dürüst olmaktır.
A: slm. Nbr.
B: ii. U.
A: asl pls.
B: 32-120-190-ela göz-sarı saç-ankara-a.
A: bende a. Uymaz. By.

1 yorum :

  1. Olur mu onlar evli insanlar, karıları memlekete gittiklerinde sokacak delik bulamıyorlar. Eve kadın getirseler mahallede adları çıkacak. Ne yapsınlar onlara da acımak gerek. Çoğunun karısının da oral sex yaptığını zannetmiyorum ama hepsi oralcı pasifler arıyor.

    Bazen kendimi internet sayesinde keşfettiğime üzülüyorum.

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes