Boncuktaydık.

'İzmir'e gelinir de meyhane faslı yapılmaz mı' sorusuna verilecek olan en güzel yanıt yaklaşık 3 senedir 'hayır'ken, 2011 yılına denk gelen 4. yılda birden 'evet'e dönüştü. Bundan iyisi Kemeraltı'nda Jennifer Lopez poposu bakarken karşılaşacağımız Depresif; Şam'da kayısı. style... Ayılar.Net'in daha tanışmadığım binnnnlerce üyesinin olduğunu varsayarsak (yalan, 7 kişi filan kaldık) başka şehirlerde yaşanacak olan yepyeni heyecanların da olduğu gerçeği ile yüzyüzeyim.

İzmir deyince aklıma gelen en önemli şeylerin başında bira eşliğinde tüketilen ve bir yıllık ağır metal (civa, bakır, çinko) ihtiyacını karşılayan midyeler gelir. Bu sefer işi biraz daha abartıp gruptan adına şimdilik X diyeceğimiz ve 'o'nunla aynı ismi taşıyan arkadaşla buluşup ilk biralarımızı tüketmek ve ilk kez karşılaşıyor olmamızın verdiği şaşkınlığı atmak üzere Varyant'a doğru bir yerlerde belediye otobüsü garajı manzaralı birahanemize kurulduk. Sohbet gırla, gülüş cümbüş; nereye gitsek nereye gitsek... Önümüzde iki alternatifimiz vardı: Boncuk veya Arif'in Yeri. Bu seferlik Boncuk'ta karar kıldık.

Boncuk, Basmane Garı'nın tam karşı bulvarında (adını dahi hatırlamıyorum) Konak'a göre sağ tarafta kalan bir birahane. Basmane'nin İzmir için önemini bilmeyen yoktur, ne tür düşüklük ararsanız oradadır, genelevler, batakhaneler ve ucuz otellerde yapılan ayaküstü seks eylemleri... ahh... Eskiden İzmir'in gay mekanlarından birisiymiş Boncuk, benceyse hala öyle. Önünden gelip geçenleri izlemek son derece keyifli, aynı zamanda gay popülasyonu da bir hayli fazla. Gelip geçen İzmir'li ve aynı zamanda çokkk gizli olan 35+ homoseksüeller tarafından defalarca kesildim ama bir Kraliçe Sırdaş'ının davranışlarına uygun olarak hiç birisine bakmadım. Bakamazdım zaten başım bağlı gibi bişey :P

Boncuk'ta yaklaşık 5 tane bira içtim ve işin en güzel tarafı da masaya gelen midyeler, aynı zamada edilen sohbetlerdi...

1 yorum :

  1. Coach bazen düşünüyorum da, bir gezi kitabı yazmalısın sen. Senin bakış açından, lafını esirgemediğin ve gerekli ipuçlarını serpiştirdiğin bişiy olmalı filan.

    Zevkle okurum, okunur. Benden söylemesi.

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes