Patronla yatma sanatı: Serhat'a öneriler

Karmaşık Günce'nin yazarı, 3 haftada 21 iş değiştirerek tarihe geçen ûlvi kişilik, asker olan babasından kaçarak İstanbul'a sığınan yavru güvercin artık büyüyor ve kendisinin farkına varıyor.

Geçtiğimiz aylarda herhangi bir erkeğin erkekliği ile haşıneşir olmayı bırakın herhangi  bir erkekle tanışıp buluşmaktan çekinen ve yüzü kızarıp bin bir bahaneyle ortalıktan kaybolan bizim yavrumuza yaşadığı son olaylardan sonra bir iki öğüt vererek olaya el atmayı ve kendisine ablalık yapmayı uygun gördüm.

  1. Her yatılan erkeğe aşık olunmaz. Erkeklerin ihtiyaçları vardır ve zaman zaman bunları gidermek için 'ava çıkarlar'. Av ile aşk arasındaki farkı anlatacağım ben kendisine uygun bir zamanda.
  2. Londra'nın herhangi bir genelevindeki sıradan bir fahişe gibi olur olmaz yerde ıslanılmaz! Eğer o gün ıslanmak planlanıyorsa kalın külot filan giyilir!
  3. Yanlış yerden başlıyorsun, mutfak tezgahı ilk sevişme için uygun bir yer değil. Eğer ofis ortamında sevişilecekse masanın üstündeki kağıtlar tek bir kol hamlesi ile yere atılıp içine girilecek adam masaya yatırılmalı ve bacakları omza alınmalıdır. Ayrıca takım elbise filan karşındaki adamı azdırmak için yeterli bir materyalist malzemedir. Sevişmeyi planlamadan bir buluşma düşünüyorsan salaş giyin.
  4. 'tipsizim ben', 'yakışıklı değilim', 'tipin değilim' gibi acındırma sözcükleri karşıdaki insanı etkileyip yatağa atmaya yönelik yemlerdir. Düşme kızım.
  5. Oldu, bu kişi patronun; onu bir mutfak tezgahına ters oturtup ... neyse. Artık elinde kozun var, sonuna kadar kullanmalısın ve bloga da adam gibi başlık atıp bunu en ince detaylarına kadar anlatmalısın. Bkz. Ben. Yıl sonunda zam isterken uzaklaşmalısın, onu başka patronlarla kızıştırmalısın, hafta tatilini bir şekilde 2 güne çıkarmalısın filan. Aaa.
  6. Banyoda filan kendine dokunmaya da başlasan iyi olur. Gazozunu 'aşık olduğun adamın' açmasını emin ol istemeyeceksin. Hiç bana aktifim ayol! deme; ben bile 'vermeye niyetlendiysem' sen çoktan vermiş olmalıydın.
:D

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes