Prezervatifi patlıcanın hangi ucuna takıcaz?

Dün KC Meet Point'teki buluşmanın hemen arkasından, güneş batıp arkasında serin ve soğuk bir Ankara gecesi bırakırken 438'in evinde vereceğimiz Şebnem Ferah 10Mart Konseri DVD'si izleme aktivistesi için cipslerimiz, sarımsaklı salata malzemelerimiz ve CP marka 3.99TL'ye edinilmiş 2 paket acılı Adana köfte ile hazırdık.

Kraliçe'yi sarayına attıktan sonra eve gittik yemek yedik, biraz TrainCity oynadık ve Şebo'nun konserini izleyemeden Ice Age'in ilk setinin ilk dakikalarında uyuduk.

Uzunca bir süredir pazar ayinimizden sonra (Kraliçe'nin sarayında domatesler, patlıcanlar ve soyulmuş kabaklar ile yapılan değil) kendimizi yeni açılan kahvaltı salonunda aldık. Ben ve 438 ekstra geniş olan kahvaltıdan (sahanda yumurta, kıymalı peynirli ve ıspanaklı börekler, salata, patates kızartması, sosis, cevizler, bademler, envayi çeşit peynirler ve reçelleri barındıran) yerken Kraliçe'miz kendisi için uygun gördüğü L ebadındaki porsiyonu yedi.

Kendisi bizzat sabah ayinimizi de yönettiği için bir hayli yüksek moralliydi ve halkı ile bütünleşmek istedi. Bunun üzerine halkla bir buluşma organize etmek için geç bir zaman diliminde olduğumuzu unuturcasına semt pazarına gitmeye karar verdik.

Sarayın günlük ihtiyaçlarını gidermek, halk ile sohbet etmek ve halkın yeni doğan çocuklarının kulaklarına isimlerini fısırdayıp onları kutsaması için 4 fil tarafından taşınan tahtırevanını saraydan getirtip çığlık kıyamet üstüne oturttuk.

Altı saat filan süren yolculuğumuzun ardından sarayın günlük ihtiyaçları için 2500 kilo domatesi, yaklaşık 600 kilo dolmalık biberi, 1200 kilo orta boy ve karnıyarıklık patlıcanı, 4000 kilo taze Ayşekadın fasülyesini tek seferde satın aldık ve 438'in semt pazarının hemen önüne halkı korkutan havalı kornalar çalarak dizdirdiği 10 tane Actros JumboLiner'e yüklettik.

Bu arada 438 ile mrakımıza düşen birşey oldu. Kendisi benim için beğendiği bir patlıcanı Kraliçe'ye taktim ederken ben 'bu prezervatifi bu patlıcanın neresinden takıyoruz?' gibi her erkeğin aklından en az bir sefer geçmiş olan ve gayet normal bir soru sorma gafletinde bulundum. 438 bu durumu gayet normal biçimde şişkin tarafından takıcaksın diye yanıtlar ve benim kafamda hala nasıl girer acaba soruları uçuşurken Kraliçe'nin bütün pazarı inleten (o arada nerde bulduysa bir megafon edinmiş, cep tipi) kahkahası ve satıcının bize acıyan gözleri ile başbaşa kaldık. Ben kornişon salatalığın tırtıklı prezervatif niyetine kullanılığ kullanılmayacağı konusundaki sorularımı ise bir başka sefere saklamak zorunda kaldım.

Kadın aldığmız yaklaşık 1 tonluk sebzelerden kışlık bişeyler yapacakmış bahçesindeki altı yüz dönümlük seranın bütün kış vereceği sebzelerin lezzetine aldırmadan.

Ne diyeyim.
Allah hepimize sabır versin.
:P

1 yorum :

  1. Kraliçe'den mesaj var..
    "438 sana şunu yok et demiştim. lütfen tekrarlatma ve YOK ET."

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes