Gym topuna vermiş oluyodum

1V1Y'da satışa çıkan gym topunu görünce hatırladım.

Spor salonuna başladığım zamanlardı, sanırım Ocak 2011 gibi. Kilo verme telaşındaydım deli gibi, göbeğimi eritip kas yapacaktım ve eriyen göbek kaslarım sayesinde pipim de büyüyecekti filan.

Spor salonunun ilk gününde kaslı ve bir o kadar da seksi hocanın direktifleri doğrultusunda kocaman bir gym topunun üstünde nefes alıp nefes veriyoruz; kaslarımızın o hoca kadar sert ve diri olacağının hayalini kurarak.

Nefes alıyoruz Hıffffff; nefes veriyoruz huuuuuuuuuuf. Alıyoruz, hııııııııııııııııııı; veriyoruz huuuuuuuuuffffff...

Ne akla hizmet o topun üzerine oturtuldum hala bilmiyorum. Yaklaşık 140 kiloluk bir bünye, altında ağırlıktan neredeyse yassılan bir gym topuna aldırmayan bir özgüvenle garip garip hareketler yapıyor. Esnemeye çalışıyor, kaslarını uzatıyor ve sözde kramplardan kurtulmaya çalışıyor...

Hiç aldırmadan, sanki altındaki top nano teknoloji ile üretilmiş sonsuz esnek bir maddeden yapılmış gibi yaylanıp dururken ilk önce topun altımdan kaydığını hissettim, sonra ne olduğunu anlamadan zaten göt kadar olan spor salonunu bir patlama sesi doldurdu, ben kıçımın üstüne şaşkınlık ve utançla düşerken gözler bana döndü. Ellerimi yüzüme kapatıp bacaklarım makas olmuş halde Kraliçe'nin 1 numaralı nedimesi olduğumu unutup sıradan sütçü bir kezban gibi ne kadar oturduğumu hatırlamıyorum.

İyiki top içime kaçıp bekaretimi bozmadı. Ne yapardım yoksa? Bir gym topuna vermiş dedirtmem kendime!

1 yorum :

  1. ahahahahahahahaa
    ya x-coach ya xD aahahaha
    allah uzun ömür versin sana ya. Deli gibi güldüm. kRize girdim ve hala gülüyorum :D

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes