Kaşarlığa Giriş 101: Facebook'taki Queen olun

Aranızdan bazılarının yaşadığı Facebook taciz olaylarından sonra son derece değerli olan zamanımdan çalarak siz; bir yerde aciz homoseksüeller için Facebook'taki tacizleri bertaraf etme yöntemlerinden bir-ikisini Kaşarlığa Giriş 101 dersi dahilinde muhteşem içerikli blogumda paylaşmaya karar verdim.
Özellikle biseksüel gibi hala tercih edilen bir seks makinası yada King gibi entellektüel ve buharlar içindeki mumda parlayan sır dolu bir muscle'sanız yazdıklarımı okumanızda fayda var.
Herşeyden önce Facebook profilinizi güvenceye almayı biliceksiniz yavrucuklarım. Bunun içinse yapmanız gerekenleri anlatsam da, o kalın ve seksten başka birşeyin içine zorlayarak dahi olsa girmediği kafalarınıza sokmam bir hayli zaman alacağından sizinle uğraşmak yerine yaklaşık 8 satırlık bir linki sizin için kısaltmaya ve buraya yapıştırmaya karar verdim. http://goo.gl/rNHVR Burada listelenenleri bir bir uyguluyorsunuz ve paylaştırken seçeceklerinize dikkat ediyorsunuz; bingo. Artık çok gizli olan homoseksüel yaşantınızı kapalı kapılar ardından yaşayabilir; birbirinden basit ve seviyesiz mesajlaşmalarınıza kaldığınız yerden devam edebilir, aptal kedi videoları ile anlamlı sözlerin üzerine yazıldığı sikindirik imaj paylaşımlarınızı güvenle sürdürebilirsiniz.

Gelelim olayın diğer boyutuna.
Elbette ki geçmiş zaman diliminde düşüp kalktığınız adama, umarsızca aşık olduğunuz ama sonradan ne mal olduğunu keşfedince terk ettiğiniz (aslında siz hiç birlikte olmadınız) hayırsıza veya listenize aldığınız arkadaşlarınızın herhangi birisinin ahmak ve boş boğaz arkadaşna bir seks objesi olarak nitelendirilmek sureti ile facebook listelerinde suggest ediliyor olabilirsiniz. Bu sizin dışınızda gelişen bir olaydır ve isteseniz de önnüne geçemeyeceğiniz bir sanal dünya gerçeğidir. Bu duruma karşı yapabileceğiniz tek şey edepli ve üsturuplu bir fotoğrafınızı profilinze koymanız yada o profilleri tamamen kapatarak asosyal bir yaşam formu haline dönüşmenizdir.

Sizin de benim gibi gün aşırı eski kırıklarınızdan veya suggest edildiğiniz homoseksüel insanlardan mesajlar aldığınızı varsayarark önerilerimi yazıyorum.

Biraz ağır abla takılın. İçinizdeki kadını ortaya çıkartmak için gerekli potansiyel Facebook'ta var. Biraz Queen takılın. Tipi filan hoşunuza gitmeyen insanların mesajlarına yanıt vermek zorunda değilsiniz. Elit olun. Herkese yanıt vermiyorum ruh hali profilinizden damlasın. Özellikle sünger çektiğiniz geçmişiniz (ki bir çoğunuz için dünyanın sünger stoklarını tüketmemiz gerekiyor) ile ilgili çağrışımlar yapan insanlara kesin olarak yanıt vermemelisiniz. İlla içiniz depreşir de birşeyler yazmam gerekiyor diye kıçınızda çıban çıkarsa yanlış kişiye mesaj atmış olabileceğini söyleyin. (Bu söylediklerim like edene vericem diye grup açan siz ucuz homoseksüeller için hiç bir şey ifade etmiyor, biliyorum.)

Fake hesaplar ile rumuzlardan gelen mesajları gözardı edebilirsiniz. Bu şekilde size yazan insanlardan gerçek isimleri ile açılmış hesaplarından size ulaşmalarını isteyin. Yazmıyorlarsa kendileri bilirler. Burası önemli.

Facebook'ta o kadar açılıp saçılmayın. Bir kez girip sonra uğramayacağınız sayfaları bok varmış gibi beğenmeyin, gruplara katılmayın yada fan sayfalarında polemiklere girmeyin (dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın. Mercedes sayfalarından az mı koli düşürdümmmm :D). Bu alanlar sizin 'görünür' olmanızı sağlar ve gizliliğinize leke sürer. Unutmayın, siz gizli mi gizli, elit mi elit, queen mi queen bir homoseksüelsiniz.

Facebook yönetimi, sizinle iletişime geçmesinden rahatsız olduğunuz insanlar için engelleme hizmeti sunmakta. Çekinmeden kullanınız, yaygınlaştırınız. Bunu da söylemeyeyim artık.

4 yorum :

  1. delisin. yok yok manyaksın. ben aradım hastaneyi. gitme bi yere. almaya geliyorlar.

    seni hastanenin pazarlama müdürü yapacaklar.

    YanıtlaSil
  2. hangi hastane be? :D

    YanıtlaSil
  3. ahahahha valla biseksuel'e hak vermemek elde değil Coach . yerdeyim !!

    YanıtlaSil
  4. canlarım. xoxo

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes