Sahil günlüğü #2: Bodrum'a gidiyoruz!


İzmir'den Bodrum'a olan yolculuğum son derece ferah olmayan bir otobüsün içinde güneş ortalama 45 derecelik bir sıcaklıkla İzmir'i kavururken başladı.

Kamil Koç turizmin 'her zamanki gibi' bozuk olan otobüslerinden birisi ile İzmir'den çıktığımda saat 1.30 filandı. İzmir çıkışlı ve Bodrum varışlı seferler yaklaşık sıfır mola ile 3.5 saat sürüyordu ve 5'te Bodrum'da olmayı planlıyordum.

İrice bir adam olduğumdan aslında yanımda oturanlarından pek hazzetmem; içten içe boş koltuk varsa geçse oraya diye bitlenir dururum fakat bu sefer yanımda oturan kişi on beş yaşında sarışın, uzun kıvırcık saçlı ve Blackberry'li bir piçti. Bodrum'a varana dek telefonuyla ya konuştu ya WA'ladı, sinir oldum filan. Tam arkamdaki kaltak da saat 6'da Kos'a kalkacak olan feribota yetişmeye çalışıyordu; oradan da Santorini'ye geçecekmiş, Almanya'dan gelmiş. Ay nasıl kıskandım...

Bodrum'u her 'ilk gören' gibi otogar yoluna kadar herşeyine hayran oldum. Daracık daracık sokaklar, kızlar misket yuvarlar style... Beklediğim üzere son derece sıcaktı, sıcaktı ve sıcaktı. Otogarda otobüsten iner inmez kendimi Yalıkavak minibüsüne atmışım ki çok sevdiğim kırmızı çelik termosumu otobüste unutmuşum (aman neyse, zaten her tarafı çizilip kapağı da kırılmaya yüz tutmuştu)

Bodrum ile Yalıkavak arasındaki toplam 20 kilometrelik mesafeyi dolmuşların yaklaşık yarım günde aldığına mı yanayım, gözüme giren güneşe karşı güneş gözlüğümün işlevsi kaldığına mı, yoksa verdiğim 5 TL'ye mi? Ya da resmen kağnı hızında vardığımız Yalıkavak'taki TIR garajından hallice mekanda aldığım Pulpy ve Browni için kadına para beğendiremediğime mi?

Bodrum söylendiği kadar yükte ağır pahada hafif bir yer mi yoksa?



Sevgilimin evinin olduğu dolmuşa bindiğimde ve hareket ettiğinde herşey harika görünüyordu. Gözümün önünde sahil, kum, güneş ve seksi erkek... Neyse.

Şimdiye dek tatil yaptığım hiç bir mekanda böyle güzel bir manzara ile karşılaştığımı hatırlamıyorum. Harika bir deniz, muhteşem bir balkon ve...

Erkekim.

Çok keyifli bir tatildi elbette ki. Harika zaman geçirdik (hem sosyal ortamlarda hem yatakta). Görmek isteyip de göremediğim pek çok şeyi gördüm. Dalışa bile gittik lan. Bunları aklıma geldikçe tek tek anlatmaya başlasam iyi olur :))

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes