Azise'nin yükselişi

Marjinal duruşu, kliplerinde kullandığı birbirinden yenesi ve taş adamlar ve hatta kendisini parmaklarken orak ve çekiç ile kamufle edilen patrişyasıyla müziğin marjinal kızı...

Kızı diyorum çünkü Azis'te bu aralar ciddi değişimler var. Hindi gibi kadın nasıl oldu da 40 kiloya düştü anlamadım ama merak ettim açıkçası. Zaten marjinal kostümlerini ve tarzını biliyordum da Jennifer Lopez'i sollayan yeni imajına açıkçası inanamadım. Ağbi, al JLo'yu, koy Azis'in yanına; yeminle Azis daha iyi gider.

Kişisel olarak söylemek gerekirse, bunu Azis ile genellemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bir taraftan feminen imaj çizip bir taraftan hala çıplaklık ile erkekliğin vurgusunu pek beğenmiyorum ben. Açıkçası Azis'in çıplaklığından sıkıldım ve hoşuma gitmiyor artık.

Fotoğrafları Kezbahn ablanıza gösterdim. Kim bu pahalı orospu? dedi. O 'bile' tanıyamadıysa Azis olmuş demektir. Azise'nin yükselişini yakında YouTube'da izler yine kafamı göbeğime çevirip niye ben diye ağlar yada hamamda ben niye böyle ortamlar kuramıyorum diye saçlarımı yolarım.

5 yorum :

  1. güzel olmuş hatta taş olmuşş azis ablamız ama çok fazla dövme yaptırmış ama varya sakalsız ben bile tanımadım kim bu gacı dedim yani

    YanıtlaSil
  2. Yengem Bulgar olduğu için çocukluğum Azis dinleyerek geçti.
    Ne bok olacağım o zamandan belliymiş.

    YanıtlaSil
  3. utanın. hiç biriniz şöyle olamadınız! :D

    YanıtlaSil
  4. Oha! Sakalini kestigine inanamiyoruuuum!!!

    YanıtlaSil
  5. kesmiş kesmiş.
    araştırıyorum başka neyini kesmiş olabilir diye ama bu seferki de bir PR'dan ibaret galiba.
    kaltağın şirketinin hangisi olduğunu merak etmiyor değilim. güzel pazarlıyorlar.

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes