xCoach mim: Eşcinseller ne giyer?

1000Moda dergisi (?) için Cybi'nin blogundan utanmadan aşırdığım mimsel soruların yanıtlarını siz meraklı takipçilerim için vermeyi uygun gördüm.

Stil, giyim, kuşam vs. konular hakkında merak edilenlerin yanıtlandığı bu mimin içinde elbette ki ilgimi hepsinden daha çok çeken sorular var.
O sorular, ve yanıtlarım...

Dışarıda ve bir partiye gittiğinizde nasıl bir stil benimsersiniz?
Nasıl bir partiye gittiğimle alakalı bir soru. Genelde evde oturan ve pek bir gece hayatı olmayan yitik bir ibne olarak ofisteki bir parti için elbette ki yırtık kot pantolon giymiyorum fakat genelde kanvas pantolonlar, tek renkli (beyaz, lacivert, mor, pembe yada mavi) gömleklerle mevsimine göre merserize yada yün kazaklardan vazgeçmiyorum. Bununla birlikte çok elit bir ayı partisine filan gideceksem, balcımı ortaya koyan kot pantolonlar ve desensiz tişörtlerle mutlaka deri, klasik kesim botları yada ayakkabıları tercih ediyorum. Kıyafetlerimin rengine göre mutlaka bir şal almayı ihmal etmiyorum. Her ne kadar kaşkol niyetine sarınsam da, paltomun üstünden omuzlarıma sarmamak için kendimi zor tutuyorum.
Date'de ne giymeyi tercih edersiniz?
Bir zamanlar bir hevesle gittiğim buluşmalarda genelce casual ve resmi takılmayı seviyordum. Karşımdakini böyle etkileyeceğimi sanarak tabii. Sonralar, bu klasik ve özen gösterilen giyim tarzı yerini kot pantolonlara, iğrenç ve yırtık spor ayakkabılara, garip tişörtlere filan bıraktı. Bugün biriyle buluşacak olsam (kocam beni parçalar) lacivert pantolon, beyaz gömlek ve kahverengi ayakkabı giyerdim.
Modayı nerden takip edersiniz?
Moda beni takip etsin ayol. Bununla birlikte tumblr'da çok fazla erkek modası ile ilgili tutulan fotoblog takip ediyorum. Genelde renk, desen (Türkiye'de pek öylesini bulamasam da) ve tarz olarak bu bloglardan fazlasıyla feyz alıyorum (desem de inanmayın. Hala beyaz gömlek-gri pantolon, lacivert pantolon-kahverengi ayakkabı modundayım; fakirliğin gözü kör olsun).
İlişki sırlarınız nelerdir?
Karşılıklı güven, birlikte güzel vakit geçirmek ve gerçekten birbirimizden hoşlanmamız.
Stil ikonlarınız kimlerdir, kimlerden ilham alırsınız?
Tumblr'd gördüğüm ve hoşuma giden her erkekten ilham alabiliyorum. Yeterki üstündekilerin XXL ebadında olanlarından yada ayakkabılarının 44 numarasından bulabileyim. Kaldı ki eğer fiziki bir kişilikten bahsediyorsak, Türkiye'de giyimi ile örnek aldığım tek kişi bile yok. Herkes aynı şeyleri sadece farklı renklerde ve kombinasyonlarda giyiyor. Fakaat; Ivana Sert'in bazı ayakkabılarına bayıldığımı can-ı gönülden itiraf edebilirim.
Nerede en çok kendiniz gibi eğlenirsiniz?
Göbeğimi açıkta bırakan tişörtümle ve içine hiç birşey giymediğim halde belime bol gelen F&F pijamamla yorganın altında gizlice 31 çekerken en çok kendim oluyorum.

4 yorum :

  1. Zeki Muren gibi 'kendin sor kendin cevapla' yapmissin :P

    YanıtlaSil
  2. haha birde balçımı meydana çıkaran kot demez mi, dolgun bulge görüntüsü için tıkıştırdığın çorapları neden es geçtin bakalım :D

    YanıtlaSil
  3. artık büyük gösterimli kilot giyiyorum içime.

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes