Sahilden erkek kaldırmanın bir kaç altın kuralı

İşin aslı, ibne mıknatısı tarafıyla fazla ilgilenmiyorum hayatımın (evli barklı, başı bağlı bir erkeğim sonuçta). Bana göre, çok da övünülecek bir meziyet değil; düşünsenize, elit ve bir o kadar da heteroseksüel takılmanız gereken bireylerin yanında, mangolu vr ananaslı hafif kokteylinizi içip sere serpe güneşlenirken ortamdaki tüm ibneleri üstünüze çekiyorsunuz ve bingo; beklenmedik bir coming out partisiyle birlikte kendini benim hayatımı zindan etmeye adayabilen emekli bir çift anne + baba.

Bununla birlikte, iflah olmaz birer ibne olan sizler için, sahilden erkek kaldırmak için bir kaç püf noktası yayınlamayı uygun gördüm. Tanrı Kraliçeyi korusun ki hepiniz dimdik birer heteroseksüel gibi hareket ediyorsunuz (yürürken oynamayan kıçınızdan- başınızdan yada durduğu yerde sekiz çizmeyen bileklerinizden bahsediyorum). Bu sebeple, eminim ki plajdan düşüreceğiniz erkeğin sizin cinsel yöneliminiz konusunda herhangi bir 'olumsuz' izlenim yaratmayacak, kadın kadına sohbet eden iki bireyden ne zarar gelebilir ki?

Dikkat etmeniz gereken en önemli şey, plajda kesiştiğiniz herifin de ibne yada ibneliğe yatkınlığının olmasının iyi olacağı. Yanında altı tane çocukla iki tane türbanlı kadın olan bir aile babasını da bir zahmet ailesinin yanında kesmeyin, dayağı yersiniz.

Sahilden erkek kaldırmanın bir kaç altın kuralı:

  • Dikkat çekici kostümler giyin. Bu parlak renkli bir tight-boxer mayo da olabilir, üç çizgili slip mayo da.
  • Kısa yürüyüşler yapın. Dikkatini çekmek istediğiniz adamın önünden geçip gideceğiniz kısa rotalar çizin kumsalda.
  • Adamın dikkatini çekin. Eğer sizin takım yeterince büyükse yürürken halihazırda elinizde bir dikkat çekici malzemeniz olacaktır. Fakat takımlarınızı yetersiz buluyorsanız (kaldı ki hepinizinki en az 21cm olduğundan böyle bir ihtimalin olduğunu düşünmedim bile) yatağa atmak istediğiniz yada kayalıkların arasında emmek istediğiniz adamın önünden geçerken mayonuzun lastiğini rahatlatın, önünüzü toparlayın yada işaret parmağınızla kalçanızın üstündeki lastikleri oynatın.
  • Adam, suya girdiğinde arkasından siz de girin. Göz hapsinde tutabileceğiniz bir mesafede tutun, sizi göz hapsinde tutabileceği bir mesafede yüzün.
  • Davetkâr hareketlerde bulunun. Mesela suyun içinde seksi göğüslerinizi sıkın, göbeğinizi okşayın, elinizi bacaklarınızın arasında gezdirdiğiniz belli edin.
  • En az bir kere mayonuzu çıkarın ve çıplak yüzdüğünüzü gösterircesine mayoyu bileğinize sarıp yüzün. Herif görsün.
  • Suyun altına bakıyormuş gibi başınız suda kıçınız suyun dışında yada dışına yakın bir yerde olsun.
  • Sudan çıkarken maksimum özen gösterin, vücudunuzdan süzülen suları adeta gözüne sokun.
  • Suyun içinde yada dışında sizinle bir şekilde iletişim kurarsa geri çevirmeyin kırsal kezbanlar gibi. Sohbeti ilerletmeye bakın. Eğer siz iletişim kurmaya kalkacaksanız aptal köylü kızlar gibi saati sormayın kolunuzdaki kocaman Welder'i unutup; yada içmediğiniz halde sigara veya ateş istemeyin. Yaratıcılığınızı kullanın, onu da benden beklemeyin artık. Aklım olsa kendim kullanırım zaten.
  • İşin sonrası size kalmış. Kayalıkların arasında emdikten yada daha beteri aldıktan sonra herifi isterseniz şutlayın, isterseniz zor günler için saklayın.
ps: metnin bir yerlerinde geçen altı çocuklu ve yanında iki türbanlı kadın olan iri yarı herifi düşürebiliyorsanız bravo size; geçer notu benden ancak öyle alırsınız minnoşlar.

1 yorum :

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes