#sonunabearkoy: Yazın, çizin, üretin, söyleyin, sövün, sayın, rahatlayın.

Eşcinsel bir birey olduğumu öncelikli olarak kendi kendime kabul ettiğimde, vücut yapımın kendini 'bear' olarak tanımlayan erkeklere daha yakın olduğunu fark ettim. Genel bir değerlendirme ile iri yarı, kıllı, kalın kollu ve bacaklı (iri penisler ve her birisi bir tenis topundan hallice kıllı daşşaklardan bahsetmiyorum bile) erkeklere kendimi daha yakın hissettim ve çoğunlukla da onlarla odağında seks olan birliktelikler yaşadım yada duygusal ilişkiler içine girdim.


Normalleştirilmeye gayret edilen homoseksüel kültürünün bir parçası olarak, kendini bear olarak tanımlayan bir çok insanla da bir araya gelip tanışma çabalarım oldu, kendim gibi olan insanlarla iletişim içinde olmayı talep ettim.

Tanıştığım insanların çoğunun kendisi için seçtiği takma isimlerin sonuna uzun zamandan bu yana bear kelimesini ekliyordu, bu; bu aralar değişmeye başladı, bazen birbirimizi bulmak ve tanımak için bunu kullanıyorduk.

Fakat, son zamanlarda, özellikle facebook'ta karşılaştığım o kadar çok insanda öylesine ilginç, sarsak, sarkastik, dramatik, kırlardaki çimenler üstündeki ekose örtüler tadında romantik bearlar gördüm ki; artık midem bulandı gördüklerimden.

Kendini bir uskumru ile özdeşleştirip sonuna bear ekleyenini de gördüm. Uskumru bear. Güldüm. Ahmet'i, Mehmet'i, Hasan'ı, Hüseyin'i ise bol, yalnızca sonuna bear ekle, yeter.

Bir de fotoğraflar var, yoğun ısıl işlem görmüş kirli anal delikler, çakma fosforlu yeşil, sarı, fuşya yada mor renkli D&G donlardan fışkıran biçimsiz, kara ve orantısız penisler, hiç bir cinsel çekim unsuru barındırmayan meme uçları, kot pantolonların içine sıkıştırılmış bulgelar, düşük kaliteli kameralarla çekilmiş boyunlar, top sakal parçaları, sahte marka saatler, şehla gözler...

Bunları da ayrıca bir değerlendirip toparlamak lazım. Sıfır yaratıcılık, sıfır özen. Aynı hayatlarınız gibi.

Bir taraftan da düşündüm. Neden insanlar kendilerini böylesine saçma sapan şeylerle özdeşleştirip kendilerini ifade etmeye çalışıyorlar? Sonra bir kahkaha savurup ince, uzun ve kırılgan şarap bardağımın kenarından fışkıran Fransız şampanyasından koca bir yudum alıp ağzıma deniz yıldızı şeklindeki bir pralin tanesini yuvarladım.

Kendi bokunuzda boğulun ayol.

İşte #sonunabearkoy hashtagi etrafında şekillenen tweetlerimin ve blogumun sağ tarafına eklediğim arama sonuçları widgetinin sebebi budur. Biraz eğlenmek, dalga geçmek, yaratıcılığınızı sınamak ve yeni düşen yada yemediği nane kalmadığı için yepyeni bir rumuza ihtiyacı olan bearlarımız için sıfır kilometre rumuzlar üretmek.

Yazın, çizin, üretin, söyleyin, sövün, sayın, rahatlayın. #sonunabearkoyun.

12 yorum :

  1. Hahah çok güldürdün beni :D
    Yalnız bu bear muhabbetinden hiç haberim yoktu ilk defa duydum.Twitter'ım da yok zaten.Allaaam resmen sosyal medya özürlüsüyüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizde daha ne muhabbetler var, bi bilsen.
      bi gün otur arşivi karıştır enli boylu; yün havalandıran kadınlar gibi oklavayla savur ordan oraya :D

      Sil
  2. Yazın çok güzel olmuş. Okurken hem eğlendim hem de bilgilendim. :)

    Heeeyy ben de bearlar için rumuz bulmak istiyorum. Biraz düşüneyim. Yaratıcı bir şeyler bulursam sana söylerim. :)

    YanıtlaSil
  3. Modern Family'nin Cameron'u da Bear oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tanımlamazdım herhalde :) daha çok baby-face-chub-32-p-yervar gibi bişey o :P

      Sil
  4. Merhaba. Lakap buldummm. :))

    Bugün okuldan eve dönerken bir duvar yazısı gördüm. Sunshine yazıyordu. Benim de aklıma geldi. :) Sunshine Bear olur mu ki? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oldu bile.
      enfesss.


      ışıl ışıl gökyüzü altında Samsung Galaxy Tab3 Lite'ları ile hava atan bearlarımız için gelsin bu.

      xoxo

      Sil
    2. ben geldim. Eski blogumu kapatmak zorunda kaldım. Artık bu blogta yazmaya devam edeceğim. :)

      Olmasına sevindim. Yine bulursam yazarım sana. :)

      Sil
    3. sana en son yazdığım şiir parçasını bulabilme imkanın var mı :( ben kopyalamayı unuttum :(

      Sil
  5. Ne de güzel yazmışsın. :) Benim de belki bir yerlerde böyle bir rumuza ihtiyacım olur. Merak ediyorum önerileri :)

    Blog dünyasını uzaktan uzağa takip eden biri olarak bu blogu yakın zamanda keşfettiğim için üzüldüm. Kelimeler güzel oyuncaklar, samimiyet de olunca daha parlak duruyorlar yazılarında. Ilgiyle takip edeceğim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz bayım,

      keyifli vakit geçirmenizi dileriz zaman zaman şarabınızın, biranızın, kolanızın, şalgamınızın yada en basit haliyle bir bardak suyunuzun eşlik edeceği tutku dolu yazılarla.

      xoxo

      :)

      Sil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes