Değersiz hayatlarınızla ilgilenmiyor olabilir miyim artık? [Tezat barındırır]


Çoğunuzun hayata karşı küskünlükleri, kırgınlıkları, bezginlikleri var, biliyorum.  Aynı benim gibi.

Hayatla başa çıkma metodlarımız arasında geçmişe saplanıp kalmak ve geçmişimizde bizi derinlemesine etkileyen şeylere sıkı sıkıya tutunup kalmak da var. Benimkilerin arasında ayrıca bir de çekip gitmek var. Gidemiyorum gerçekten sevdiklerimin yanından, bu da bu yazının içindeki tezat.


Bana ve yüzüme; arkamdan ve aleyhimde savurduğunuz safsataların çoğuyla ilgilenmiyorum. Dün ne yaptığınızla, nasıl yaptığınızla ve neden yaptığınızla bugün ilgilenmiyorum. Benim için önemli olan şey, geçmişteki deneyimlerinizden ne kazandınız ve bu deneyimleri şimdi nasıl kullandığınız.

Dünyanın her tarafında var bu içi boşaltılmış sözde önem barındıran sıfatlarla bezenmiş insanlar, tıpkı burada Türkiye'de de olduğu gibi.

Bitmek bilmeyen hayat derslerinizden, dağlara taşlara sığmayacak kadar çok olan yaşam ve özellikle geçmişte yaptığınız işlere dair tecrübelerinizi dinliyormuş gibi yapmaktan gerçekten gına geldi. Değersiz hayatlarınızla ilgilenmiyor olabilir miyim artık?

Doğrularım ve yanlışlarımla kendime göre iyi ve güzel olanı seçmeye, daha doğrusu yaşamaya çalışırken bir de başkalarının kendi egemenlik alanım içindeki özerk davranışlarıyla harcayacak zamanım yok.

Hemen hemen her koşulda önüme bakmayı ve geleceğimi inşa etmeyi sürdüreceğim.

2 yorum :

  1. Benim de değersiz hayatımla ilgili çok önemli bir tavsiyene ihtiyacım var.
    Sevgilim Ankara'da askerlik yapıyor, ziyaretine gittiğimde rahat vakit geçirebileceğimiz bir otel tavsiyesine ihtiyacım var. Bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Çok lüx bir yer olmasına gerek yok, ama pis bir yer de olmamalı. Sadece gündüz görüşebileceğimiz için Gay friendly olması çok önemli. İnternette çok araştırdım ama hiç bir şey bulamadım. Bu konuda tavsiyede bulunabilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir gece önceden gidip Sıhhiye civarlarında bir otele yerleşebilirsin. Şimdi isim verirsem ters teper yada bir şekilde otel ayyuka çıkar :P

      sıhhiye civarındakiler olur.

      xCoach,
      sevgililerin otel teminatçısı

      Sil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes