Sabah ereksiyonu ve precum show

Valla bu mavi logolu 90 yıllık taşımacılık şirketi işi çözmüş tek hücreliler. Dünyanın en konforsuz, kalitesiz ve her bir parçası başka markaların bir kaç modelinden devşirme berbat modelleriyle önüne gelen her otogarda yarım saat mola vererek hem şehirler arası belediye otobüslüğü görevini başarıyla sürdürüyor, hem konaklama tesisi masrafını sıfırlayıp yüksek kaliteli hizmet veriyor ayağına bir kutu kolayı 4 liraya satıyor, dünyanın parasını alıyor.

İşin belki de tek güzel yanı, olgun ama sonradan görme beyaz gömlek - lacivert pantolon - sivri burunlu rugan ayakkabı kombinasyonlu göbekli erkeklerin bacak aralarını alenen kurcalamalarını izleyebilmek ve bir tanesinin sabah ereksiyonu ile kombine precumunun pantolonunundan çıkışınının detaylarını seyredebilmekti.

Demek ki ne yapıyoruz, artık 3 kuruş daha fazla verip uçak bileti alıyoruz ve hem zamandan hem de sonu bir türlü gelmek bilmeyen ucuz amatörlüktrn kurtuluyoruz.

1 yorum :

  1. Slm. Blog unu uzun süredir takip ediyorum. Belki çoğu gay aynı şeyleri yapıyordur ama yazılarını okurken kendimden çok şey buluyorum. Hamam maceraları, otobüs fantazin, aşk acın.... Sürekli bu şekilde teklifler alıp görmezden geldiğine ya da gülüp geçtiğine eminim ama seninle tanışmayı çok isterim ;)

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes