İzmir'in şer yuvaları - 2


Kemeraltı'nın dar ve rüyalarıma giren sokaklarında, elimde yeni aldığım bir ayakkabının kocaman kutusu olduğu halde dolaşıyordum. Aval aval eski binalara ve orada yaşamış olan insanların geçmişteki yaşamlarına dair anılara bakarken karşıma yine yepyeni bir mekan çıktı...

Mekanımız İzmir'in eski hamamları gibi; tepede bir kaç delik ve oradan içeri süzülen biraz güneş; dört kolon ve kolonların köşelerine asılmış bir kaç ıslak ve kirli peştemal zerresi. İşte siz yepyeni bir fuhuş hikayesi.

Öncelikli olarak sevinmeyin lütfen; çünkü içeri herkes giremiyor. (Bu aslında bir yandan da iyi bir şey. Ne bok işi var herkesin içerde.) Kapıdaki bir adamın gözü tutarsa ve eğer gerçekten bir "dört harfli" olduğunuza ikna olursa kapıyı açıyor. Daracık bir geçitten geçerek içeri giriyorsunuz. Bir önceki İzmir hamamı maceramda olduğu gibi eşyalarımı kilitli bir dolaba bıraktım ve daha önce en az iki kişiye verilmiş olan odada çığlık kıyamet peştemale sarındım ve buhurlu bir geçitten hamama girdim. Kalp atışlarım Atina'dan duyulacak kadar güçlüydü.

İçerisi olabildiğince loş ve bir o kadar da alev alevdi. Göbek taşının üzerinde kutsalını okşayan iki erkeğin yanı sıra köşelere konumlanmış olan gizli bölmelerde en az ikişer kişi mutlu anlar yaşıyordu. Bir o kadarı da küçük göbek taşının etrafında tur atıyor ve zonk zonk atan erkekliklerini gizleme gereği duymadan ortalığı kolaçan ediyordu. Aynı anda yangın yeri gibi yanan kutsal halkalardan da bir alev topu hamamın eski ve küflü duvarlarından sekip duruyordu. Kapılarında herhangi bir perde olmayan kurnalarda kıllı, iri yarı ve her kalp atışı ile yukarı aşağı oynayan penisleriyle erkekler içlerindeki yangını kendilerini parmaklamak suretiyle söndürmeye çalışıyordu.

Ateşler söndü, yangınların üzerine sular serpildi, bir hamam anısı da böyle son buldu.

Bu arada, innnnannılmazzz temiz bir yer beklemeyin, amacına uygun kalitede ve temizlikte bir yer. Sonrasında daha temiz olan başka hamamlara gidip 41.5 tas su dökünerek girdiğiniz günahlarınızdan arınmaya çalışabilirsiniz.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes