"Anneyle tanışıldı"

Tipik şekilde kendini zengin ve varlıklı kocaya yamamaya çalışan kenar mahalle kızlarımızda da gördüğümüz üzere, bizim gey camiasında da aslında fuckbuddy'den daha ötede olmayan samimiyetleri bir adım öteye taşımanın merasime bürünmüş şekli partnerin annesiyle tanışmak.

Özene bezene taranan saçlar, en sevimli kıyafetleri seçerek iki gün önceden üzerine geçirmek, saçları yaklaşık 4 saat 35 dakika boyunca sağdan sola soldan öne yatırarak bir türlü doğru şekli veremeden dağınık bırakmak, özene bezene takınılan hanım hanımcık ev geyi tavırları ve evden çıkarken portmantoya asılıp bırakılan  arsızlıklar, çirkeflikler, histeri krizlerine eğilimleri ve gereksiz kıskançlıklar eminim size de yakınen tanıdık gelmiştir.

Bacımlar, bir defa evde-arabada- işte-sokakta heteroseksüel taklidi yapmak zorunda kalan birisinin yanında onun ailesinden biriyle tanışmaya gidiyorsun, muhtemelen annesi zaten seni onun serseri, aylak, boş gezenin boş kalfası ve para yiyici arkadaşlarından birisi olarak bilecek. Düşün bir defa, adam 30 yaşında ve hayatında daha önce hiç yer almamış ve aile eşrafına damdan düşercesine takdim edilecek bir bireysin. Muhtemelen en fazla müstakbel kocanın odasında NFS'nin sesini biraz daha açarak birbirini emeceksin ve bu en fazla 5 kez falan sürecek. Sonra sen kendine pırlanta yüzük bakmaya hazırlanırken ona aldığın Çin malı bardak kupayı içinde bir sürü kuru buzdan kalp kırığı ile alırken aynı zamanda zengin kocan tarafından sana doğum günü hediyesi olarak alınan iPhone 5SE'nin sim kartını çekiştirirken aynı zamanda nasıl format atman gerektiğini düşüneceksin.

Hayat özellikle iki erkek arasında süregelen ilişkileri devam ettirmek için çok acımasız ve bu acımasızlığın süreklilik katsayısı yaşadığımız bu Ortadoğu bataklığı olmaya 1. sıradan aday olan ülke için daha da fazla. Çok kasmadan, bekaretini kocasına ve onun ailesine satmaya çalışan gelinlik kızlar gibi hayatınızı yaşayın, kontrolü elinizde tutan taraf siz olun. Yoksa daha çok ağlar sonra gelir bana dert yanarsınız.

Anne ile tanışma sizi partnerinizin hayatında daha iyi bir konuma yükseltmeyebilir minnoşlarım. Hadi şimdi kaybol buradan da git koca bul kendine.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes