İflah olmazlık sınırından son geçiş: Ossurttun mu?

Bunalımda geçirdiğim bir kışın ardından şehrin en ünlü hamamına yalnızca yürüme mesafesinde çalışmanın verdiği iç gıcıklayan zevkin tadını çıkarıyordum.

Rutin ziyaretlerimden birindeydim. Saat 7 ye yaklaşmış ve ben içeride kalan 3 5 kişiden içlerinde en yüzüne bakılır olanını seçerek son bir ısırık almak üzere kalan son gücümle avlanma derdindeydim. Içlerinden iki tane kadarını yemiş karanlık ve serin saunada son bir ayının peşinde divaneydim. 

Her hamamda olur ya hani böyle ortada dolanan, milletin açılan peştemalinden içeri izinsiz bakışlar atan, tufaf, bir çeşit queer, meraklı, verecek ama kararsız kalmış genç yada orta yaşlı tipler...

Bizimki de tipik şekilde yirmi beşlerinin altında, garip sırtlan gülüşlü, sıska, biçimsiz ve tanrının ona adaletsiz davrandığını açıkça kanıtlarcasına saçları dökülmüş. Peştemalı göbeğinin üzerinde; sikinin silüetini gizlemek istercesine mutaasıp ama ilkbaharda gey hamamına gelecek kadar da cüretkar. 

Daha sonradan otobüs şoförü olduğunu öğrendiğim beyi yerken iştahlı gözlerle bizi izlediğini fark ettiğimde ortada bir rahatlıkla bezenmiş bir tuhaftığın döndüğünü anlamıştım.

Hemen hemen girenin çıkanın pek belli olmadığı yerlerde aleni olarak yaptığınız cinsî münasebetleri daima birilerinin izleme ihtimali vardır fakat bu seferki biraz değişik bir şovdu. Peştemalini beline kadar çekmiş olan arkadaş bizim bay şoför bearla işimiz bittiğinde karanlık saunaya girerek bana garip sorular sorması işin lezzetli bir sosla süslenmiş çoban salata kısmıydı.

Böyle ellerini "nah" yapar gibi birbirine vuruyor, saati soruyor, çok sıcak değil mi diyor falan filan. Sonnuda dilinin altındaki baklayı çıkardı.

Kaç kişiyle birlikte olduğumu sordu, yanıtı aldıktan sonra "hepsini siktin mi" dedi iştahla. "Hamamda girmiyorum" dedim tartarcasına. Yoksa kondomu geçirip ooh. Memelerini falan sıkıyor, elini bacaklarının arasına atıyor, tuhaf tugaf orgazmsı sesler çıkarıyor. Daha sonra gelip yanıma oturdu. Bir elimi çekinmeden memesinin üzerine atıp sıkıştırmaya başladım. Ufak çaplı bir baygınlık geçirdikten sonra peştemalini sıyırmaya başladı. Yerinden kaldırıp üzerime oturttum ve belinden bastırarak kaçmasını engelledim. Tuhaf haykırışları saunanın içini doldurmuş beni de tedirgin ediyordu. Tamam mekan uygun da caddeden geçen herkes içerde iki kişinin sikiştiğini duymak zorunda değil.

Ben tam belinden yakalamış ve aramızda garip bir sahip - köle ilişkisi kurmaya başladığım sanmışken adam geriye kaykılıp bana tüm ereksiyonumu kaybetmeme neden olan şu soruyu sordu:

"ossurttun mu?"

- Efendim?
- Demin siktiklerini ossurttun mu?

O zamana kadar herhangi bir hamamda yaşadığım pek çok şey gözümün önünden geçti fakat bir ossurtma detayı geçmedi.

Bir sürü saçma sapan insanla bir sürü saçma sapan diyaloğa girdim ama hayatımda böyle bir soruyla ilk kez karşılaşıyordum. Bu aralar her şeyi bir şaka sanıyor fakat ardından gerçek olduğunu anlayınca kat be kat daha fazla şaşırıyordum.

Toparlanmam kısa sürdü ve kendime geldim.

- Seni ossurtmamı ister miydin?

Kör - topal demeden hiç bir fırsatı da kaçırmıyorum. Unutturmayın bir ara kendimden iğreneceğim.

Başını "evet" anlamında salladı. Peştemelini sıyırıp kurumuş bir çiçekten farksız olan kutsal halkasının oralarda gezdirmeye başladım. Ben daha keşfimi bitirmemişken daha önce görmediğim bir şekilde garip hırıltılar çıkararak patladı. Bu arada şimdi bu yazıyı yazarken, yaptığım şeyin ne kadar iğrenç bir şey olduğunu fark ettim.

İşe gitmek için günde 60 km gidiş 60 km'de geliş yaptığımı ve bunun 06.30 - 20.00 saatleri arasında yapıldığını düşünürsek biraz ifhah olmuşumdur diyordum kendi kendime. Çok basit ve temel bir insani davranış olan ossurmak eyleminin ise bir fantazi olabileceğini ise açıkçası 33 yaşıma kadar pek görmemiştim.

Ossurtma fantazisi olan biriyle de karşılaştığıma göre artık iflah olmazlık sınırından geri dönülmez şekilde geçtiğimi kendime itiraf etsem iyi olacak...

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes