438...

Kraliçe'yi kar atıştıran soğuk bir Ankara kışının tuhaf bir öğleden sonrasında şehrin hangi bir tür dezenfektanla yıkanırsa yıkansın asla arındırılamayacak olan hamamına yakın bir yerde donmuş toprağın içine koyarken sadece bir kaç kişiydik.

Bizim eşraftan Boyunsuz; Pom, Adana eşrafından Anubis ve ben vardık, bir de tabii ki Mother Monster lakabıyla bir sürü çirkin eğlenceye ortak olduğumuz 438...

Yüzümüze kar yağarken benim üzerimdeki ince kazağın şiddetsizliğine aldırmadan Kraliçe'nin ebedi bir tanrıçaya dönüşümüne şahit oluyorduk. Kadın önce tahttan düşmüştü adeta, ardından parılayan bir güneş gibi yükselmiş ve yeniden Kraliçe olmaktan vazgeçmeye karar vermiş; riskini büyütmüş ve Tanrıça olmaya karar vermişti. Artık seks tanrıçası mı oldu yoksa yalnız bearlar için bir üstü turuncu ve kahverengi çizgilerle kaplı bir fuhuş yuvasını üstün kabiliyetiyle mi çeviriyor; orası muamma.

19 Ağustos 2020 tarihi itibariyle yüzümüze çarpan tuhaf ve içimizi buz gibi yapan bir gerçek yüreğimizi dağladı. Mother Monster 438 teyzenizin de tanrıçalık mertebesine yükseldiğini öğrendik. İzmir yaklaşık 35 derece ama içimiz adeta Öteki Kraliçe'yi soğuk Ankara toprağına koyduğumuz günkü gibi buz gibi.

Kara haberle adı yan yana geldiğinde en az yakışacak bir kaç kişiden biriydin...

Kız ne yaptın sen? Ben senin ölüm haberini de mi yazacaktım buraya? 😢

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes