Samimiyetsizlik bu sefer dijital kanallardan akıyor

 

Yaşadığımız ülkenin içine el birliği ile etmiş insanların herşey bittikten sonra pişmiş birer yumurta kıvamında, dijital kanallarda 35 tane kadar dişini hiç utanmadan gösterip aynı yüzsüzlükle boy gösteriyor oluşu bir tek beni mi rahatsız ediyor?

 

Ve hatta sadece kabuk değiştirip geçmişte birlikte yürüdüğü "yol arkadaşlarına" bok atmaları sizce de; ee nasıl desem, samimiyetsiz değil mi?

 

Madem kimsenin karşısında eğilmiyordunuz da neden sizi görevden aldıklarında hiç sesiniz çıkmadı örneğin.


Kendine gazeteci diyen tiplerin de ne hikmetse bu gibi soruları sormak akıllarına gelmiyor. Ne yapayım, çıkıp ben mi sorayım?


Eskiden televizyon kanallarından şikayet ederdik kızlar, yok şöyle, yok böyle; tecavüzler, ensest, saçma sapan konak hikayeleri, zengin oğlan fakir kızı kaldırması filan. Şimdi de samimiyetsizliğin dijital kanallardan akan haliyle karşı karşıyayız.


Toplumsal hafızadan yoksun olmamız gerçekten çok üzücü beyler bearlar. Daha düne kadar kendimizin, toplumuzun, ülkemizin geleceği ile ilgili konularda baştan aşağı yanlış kararlar veren insanların evlerimize bilgisayarlarımız, tabletlerimiz ve cep telefonlarımız aracılığıyla girmesine gerçekten izin verecek miyiz ahali?


Bence artık aynı hataları benzersiz bir hayasızlıkla yapmak yerine doğru kararlar üzerinde konuşmalıyız...

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes