Pandemiden esinlenmiş maskeler ve ihtiyacınıza alternatif ürünler

 

Pandemi temalı ürünler çıkarmak çok tatlı değil mi? Örneğin fiyatı binlerce lirayı bulabilen ve üzerinde sadece üretici firmanın logosunun bulunduğu maske koleksiyonlarını pop-up defilelerle sergilemek filan bu aralar çok cool.

Pandeminin de ekmeğini yemeden olmaz because of. Seviyorum ben bu  marketing zekalarını. Krizi fırsata çevirme başarısı; tam olarak.

Peki ya sonrası? Et alors?

Hadi yaşam alanlarınızdaki pisliklerinizi geçtim de, denizin içini bile o pis nefeslerinizle kirlettiğiniz maskelerinizle filan doldurunuz? Hadi sen kendini korudun da denizdeki balığın suçu ne kız?

Çocuklar, sizin için çöp kutularını kullanmak neden bu kadar zor? Siz acaba neden evrim basamaklarının yaklaşık 100 yıl önceki ilkel bir basamağında kalmaya diretiyorsunuz?

Şu genel bir pislik içinde yaşama uyum sağlamış primitif canlı adaptasyonunuz bir kırılsın artık ya.

Hiç de nazik bir şekilde olmamak kaydıyla; o maskelerinizin içine sıçmak lazım arkadaşlar ishal filan olup. Siz anca bundan anlayacaksınız.

Lağımları falan tıkadınız kim bilir nerede, nasıl bir materyalden üretildiği belli olmayan lanet olası plastik şeylerinizle. Kaldı ki çok özel bir koleksiyondan beklenmedik tepkiler yaratacak maskeler takacaksınız.

Donunu katla beşe, onu tak suratına 10 kez filan. Nasıl olsa şekli şemali olmayan o garip donlarınızdan dolabınızda bir milyon tane vardır; e-ticaret sitelerinden falan stoğunu yaptın ya hani. Her nasılsa götünüze filan kaş göz çizseniz yüzünüzden daha fazla meymelet sahibi oluyorsunuz, bir tane donunu da yüzüne takıverirsiniz, en azından işe yaramış olur.

Pandemiden ilham alınmış masken de olmayıversin. Hatta tekrar yıkanabilir maskelerin olsun. Yıka yıka kullan. Zaten Covid seni görünce kaçar, fazla masraf da yapmazsın, etrtaf da kirlenmez, lağım da tıkanmaz, tuvalet de.

Ay bi defol ya. Baharatlı ve sarımsaklı bir kebap yedikten sonra tuvalette yüz yüze kaldığım o tuhaf koku gibisin.

By.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes