Tesla'ya erişemeyen sizler için Dacia'dan "ucuz" bir alternatif

 

Açlıktan nefesimizin kokmasına ramak kala, burnumuzun büyüklüğü başta olmak üzere çeşitli sebeplerle pek beğenmediğimiz ve envayi çeşit kulplar takıp ötekileştirmekten pekiştirmeye kadar pek çok çirkinlikle ilişkilendirdiğimiz toplumlardan yeni haberler geliyor.

Hepinizin istisnasız şekilde birer Tesla Model X istediğinizi ve istemekten öte arsızcahak ettiğinizi kendinize inandırdığınızı biliyorum ve bu durum beni içten içe çok güldürüyor. Tesla'ya bırak, Renault'un Zoe'sine bile ulaşması yakın tarihte pek mümkün görünmeyen sizler için Renault'un yan sanayi üretimi gibi görünen ama bence Renault'u bir adım öteye taşımayı başarmış olan Dacia'dan ucuz bir alternatif var.

Bir aralar Mercedes-Benz'in bile çeşitli ucuz modellerinde bu motorları kullandığını düşünürsek eğer, bence göz önünde bulundurmanız, çalışmadan çok fazla şey isteyen bünyeleriniz için yerinde bir karar olarak düşünülebilir.

Biraz yeni Sandero ailesini andıran Spring'i, Renault grubununu alt-orta gelir grubuna hitap eden elektrikli otomobili olarak tanımlayabiliriz. Aynısının Renault markasıyla satılan versiyonu Çin'de K-ZE olarak satılıyor.

Teknik olarak özellikle C sütununun çirkinliğiyle şahsımın pek ilgisini çekmeyen Zoe'nin aksine Stepway'e daha çok benzeyen bu otomobile erişebilmeniz için muhtemelen yine de 200.000 civarında bir para ödemeniz gerekecek.

Ucuz dediysek o kadar da değil.

Düşünsene, aynı birim parayla Almanya'da 5 tane filan 7 serisi, en az 2 tanede Lucid Air filan alabiliyorsun.

Neyse. Sen hala sana anlatılan hikayeleri dinle ve uçmaya devam et.

XO

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes