BMW iX Flow ile İstinye'de hava atacağınız günleri hayal edin


Böyle bir başlık atınca sanki BMW ile sponsorlu içerik üretmişim gibi havalı oldu kız.

Hatırlar mısınız bilmem, Nokia 5110 ilk kez çıktığında değişebilen ön kapaklarıyla zaten hayatlarımız için oldukça yeni bir teknoloji olan cep telefonlarımızı kendimize göre değiştirebilme imkanı sunmuştu. 

Aman tengrim, ne kapaklar, ne rengarenk cıvıltılar, ne içte kalmış; bastırılmış renkli cinsel kimliklerin dışa vurumu. Ankara'da, Maltepe pazarı denen ve hâlen rüyalarımda sokaklarında gezdiğim yerlerde geçirdiğim zamanın büyük kısmı Nokia 5110'um için kapak aramaktan ibaretti. Sonra Nokia 3310'um için aradım bir süre, ardından 6600 patatesim için (onun çok alternatifi yoktu) onun ardından da 3510i'm için. Ya da 6600 ile 3510i'nin yerleri farklı olabilir. Çünkü 3510i'mi fakültenin boklu tuvaletine düşürmüştüm filan. Neyse, konumuz. O değil.

Ya bi sn, Mersin'deki bit pazarından 3510i için harika iki kapak almıştım. Ah mazi. Neyse. Konumuza dönelim.

Şimdi işler biraz daha büyüdü ve BMW, 2021 yılında Mercedes-Benz'den daha fazla otomobil satmış olmanın getirdiği havaî heyecanla birlikte, şu tuhaf on görünümlü iX otomobilin CES'de göreceli olarak yeni bir versiyonunu tanıttı. iX Flow.

iX Flow'u diğer sıradan iX'lerden ayıran özelliği, arabanın gövde rengini komple değiştirebiliyor oluşunuz. Yani siz Ka lubunyanın vazgeçilmez rengi olan ve jeepinizin rengi konusunda Azrail'le bile yarışabileceğiniz beyaz rengi, ertesi gün gecenin bir vakti kolinizin evini gözetlemeye giderken siyaha çevirebileceksiniz örneğin.

Şimdilik iki renk (ki beyazla siyaha renk demeli miyiz, emin değilim) arasında geçiş yapabiliyor ve bunu şimdilik mobil uygulamalarla yapıyorsunuz. Teknoloji ise e-ink, yani e-kitap okuyuculardakinin aynı.

Ay çok heyecanlı.

Gelecekte eğer bir gün yeniden gün yüzü görürsek, İstinye sahilinde, Bebek'te caka satarken ya da Nişantaşı'nda Araplara hava atarken sizi düşünemiyorum. Kim bilir o arabanın üzerine neler koyarsınız siz. Ne giderli şarkılardan birbirinden beter dörtlükler, ne gökkuşakları, ne sloganlar ne bin bir türlü başka rezillikler...

Bakalım arabaların renk değiştirmesi olayı nerelere gidecek, önümüzdeki günlerde bakacağız.

Bu arada, İstanbul'un soylulaştırılmış lokasyonlarında yeniden hava atabilmek istiyorsanız, bir sonraki seçimde ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Bu arada 2, iX, en az EQC kadar çirkin.

Öptüm, kib by.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes