Orospunun da böylesi: instagram'daki fetiş_daddy'ler


Ulaşamayacağım derecede pahalı (kahrolası $ ve € kuru yüzünden), gösterişli, imtiyazlı hissettiren ve bazeı gecelerde kendime dokunurken gözümün önünde çirkin bir röntgenci gibi beliren klasik kesim ayakkabıların üreticilerini Instagram hesabımdan temizledikten sonra arkama yaslanacağımı ve bütün bu gerginliğin sona ereceğini sanarak biramı yudumlamayı hayal ettim.
Fakat pırıl pırıl parlayan kösele tabanlı, el yapımı ve her birisinden en az bir tanesini, bin bir zorlu yoldan geçerek limitinin %100'ünü açmayı başardığım 65.000 limitli kredi kartımla sipariş etmek istediğim o ayakkabıların yerlerini ne aldı biliyor musunuz; tuhaf formlu ve biçimi konusunda tek bir kelime dahi etmek istemeyeceğim Hindistan otobüsleri ile bazıları ne yazık ki yatağımdan dahi geçmiş olan fetiş_daddy'ler. Hem de Türkiye'den...


Kalite yönünden bir hayli aşağıda olan bu içeriği başka kimden bekleyebilirdik ki?
Birer rakı koyar mıyız yoksa Efes tombikten mi yürürüz?


Epey takipçi edinmeyi başarmış bu hesapların fake olup olmadığından emin değilim. Emin olduğum ve bazen de ağzımın suyunu akıtan bir kaç şeyse, hepsinin sarkmış büyük daşşaklarını her an ağzımıza sokacakmış gibi ayırdıkları bacakları. İçlerinde bir tane kapıcı aka. apartman görevlisi var ki, bazı fotoğraflarında, pipisi yatırdığı yeri aşınmış olan dar kesim kot pantolonunun içinden dikilmiş 15 cm'lik bademini ayan beyan seçebiliyorsunuz.Umarım bu ballandırmadan sonra amca fetişim ortaya çıkmamıştır. Sonuçta kim sevmez ki yılların seks tecrübesini biraz olsun test etmeyi?

Peki bu fetiş_daddy'ler nereden çıktı?

Orospunun da böylesi arkadaşlar... Bizim amcalara bakın siz hele... M(L)açovari tavırlar, dar kesim kotlardan fışkıran cennet meyveleri, kumaş pantolonlara eşlik eden siyah çoraplar ve üçüncü kalite klasik ayakkabılar... Her ne kadar aşırı yükten ve biçimsiz yürümeden dolayı iğrenç şekilde deforme olmaya başlamışlarsa da bir süre daha iş görürler.


Bu arada, bir tanesi kadın tangası giymeyi ve onunla grup yapmayı seviyor, diğeri de bir tane bira için bedenini geçtim, ruhunu satmaya hazır. Aklınızda olsun.




Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes