Korona, veba; hatta bearcıklı veba... Neler oluyor bize, neler oluyor gülüm?

text

Korona virüsü, hıyarcıklı veba, beyin yiyen amip ve ona benzemez başka bin türlü musibet... Hatta kara veba.

Kız ayılar, neler oluyor bize böyle? Neler oluyor bize, neler oluyor gülüm? 🌹

Gerçi beyin yiyen amip bizim buraya gelse açlıktan ölür. Sonuçta sende olmayan şeyi nasıl yesin di mi?

Yediğimizi içtiğimizi paylaşıp "but similyayı en çok kim alıktı?" gibi tuhaf ve çirkin yarışmaların vazgeçilmez katılımcıları olmanız gerekirken, içine karıştırılmış mentollü aromalarla zenginleştirilmiş izbe saunaların buharları arasında kimin şeyi kimin içinde; uhrevi hazları yaşamak varken HIYARCIKLI VEBA NE AYOL?

Ay tanrı aşkına birisi şu Çinlileri doyurmak için sürdürülebilir bir besin tedarik modeli filan geliştirsin artık ya. Etrafları okyanus, karıları deniz bile doyuramıyor. Hala kediyi köpeği yarasayı maymunu yiyorlar ya.

Toz konduramadığınız erken boşalan lahana dolması gibi pörsük şeyli bamya kocalarınızın daha sizin deliğiniz daralmadan (çünkü hepiniz dapppdarsınız) başka ayılara baktığında yaşadığınız hüsranlar bile kara vebanın yanında içi dolu görünen bir kabak çekirdeğinin acı çıkması kadar canınızı sıkar beyler bearlar.

Keşke tüm derdimiz şehrin en kevaşe mekanlarındaki rezaletler, barlarda birbirine baktı diye üstümüzü başımızı yırtarken yerlerde yuvarlanmalar, sabahına pişman olacağımız sokak ortası sinir krizleri ve atılan şiddetli tokatlar falan olsa. Ya da işsiz kaldığınızda olmayı düşündüğünüz CD deneyimleriniz için kızıl mı sarışın mı olacağınıza dair kararsızlığınız...

Bu arada hani sizin şu dengesiz dengesiz halleriniz, bir türlü anlam veremediğimiz çıkışlarınız ve ortada fol yok yumurta yokken sokak ortasında geçirdiğiniz buhranlarınız var ya... Hani İstiklal'in arka sokaklarında ya da Kıbrıs Şehitleri'nin yan sokaklarında yerlerde ciğeri en fazla 5 kuruş eden erkekler için yuvarlanıyorsunuz falan ya... Hah, ona isim buldum: bearcıklı veba. Bundan sonra teşhisiniz bu.

Ya nasıl cuk oturdu kız bu sana. Hadi hayırlı olsun.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes