Halil Sezai neyi değiştirdi, neyi değiştirmedi?


 

Şiddetin her türlüsü çok tuhaf ve gereksiz. Binbir türlü iletişim metodu falan varken asdjfjfkskskdk.
 

Sizi de benim gibi bir gülme aldı mı? İsssssyyeeeeeeeeaaaaaaaaaaannnnnn filan.
 

Şiddet ne yazık ki bizim toplumda hayatın bazen de olsa gerekli bir parçası. Çünkü işler hakikaten şiddetin bir türlüsü olmada yürümüyor. Trafikte, sokakta, hatta alışverişte. Ayakkabı alırken sik sike yoluşmadığım kalıyor adamlarla filan ay.
 

Fakat Halil Sezai'ninki gibi bir şiddet gerekli miydi, göründüğü kadarıyla hayır. Gerçi, görünmediği kadarıyla da hayır.


Hiç bilek bileğe kavga eden bir bear olmadığından kavga etmenin sadece sözel kısmı konusunda kısmi fıkır sahibiyim. Sözel yoluşmalarda iyiyimdir ama.


Mahallede kavgalarından dilan hatırladığım kadarıyla, kavga edenlerin gücü biribirine denk olurdu. Birisi diğerine karşı kendini savunmayacak durumda filansa da kavga edilmez, yüzeysel bir yoluşma yaşanırdı.


Tabii ben mahalle kavgalarını daima seksi bulduğum çocukları izlenen için falan seyrederdim. Yanı tamamen gözlemsel amaçla. Gerisi vakit kaybı.


Ama but fakat, Halil Sezai'ninki olmadı çocuklar. Her ne yapmış olursa olsun uzlaşmacı tavrını sürdürmeliydi. "Sanatçı" ve insanların duyularına hitap eden bir üretici olmak müzakereyi ve müzakere etmeyi sürdürmeyi gerektirirdi.


Peki Bay Sezai neyi değiştirdi?


Her an her yerde karşımıza çıkan şiddetin olmadı gerektiği gibi tepki bulup elinde olsa tekme tokat dalacak insanların hak ettikleri cezayı bulunacağını mı sanıyorsunuz?

 

Ahahahah. Şaka mısınız ayol siz? Xanax'ımı getirin.  Halen beni güldürebiliyorsunuz.

 

Balık baştan kokar, tabiî ki yaptıkları yanına kalacak ve hayatlarına sanki hiç bir şey olmamış gibi devam edecekler ve başka adamlar, kadınlar, çocuklar ve hatta doğadaki diğer canlılar için tehdit oluşturmaya devam edecekler.

Sezai Bey muhtemelen bir kaç gün yatıp çıkacak.
 

 

Tam olarak olay bütünüyle unutulunca. Ülkenin gündeminin günde 11 kez filan değiştiğini düşünürsek de olayın unutulması çok sürmeyecek.

Bu ülkede kim başkasını dövdü diye hapiste kalmış da o kalsın? Önemli olan Bay Sezai'den bizim  ne gibi ibretler alacağımız. Görünüşe göre alacağımız şey en fazla 21 cm damarlı bir zenci uzvu ya da replikası olacak.


Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes