Ne kadar da duyusal; modern ayıların günlük hijyen ihtiyaçları

Erkeklerin arabalara, pahalı saatlere ya da pipilerinin ne kadar büyük ve kalın olduğuna takıntılı olma hallerine rağmen, modern insan gerçekten sadece kendisi hakkında iyi görünmek ve hissetmek istiyor. Ne kadar da duygusal değil mi? Günümüzde erkekler görünüşlerinin giderek daha fazla bilincine varıyor ve her erkek temiz ve taze kokmak istiyor. Bu, güvenini artırabilir ve özgüvenini yüksek tutabilir. İşte her modern erkeğin sahip olması gereken bazı hijyenik detaylar.

1. Tıraş Kremi

Sakallarınızı kullanarak erkekliğinizi göstermeyi ya da en azından göstermeye çalıştığınızı anlayabiliyorum - her ne kadar ultra biçimsiz ve sıradan olsalar da. Sakallarını kısa ve temiz tutmayı sevenler için ise kesinlikle tıraş kremi bir zorunluluk. Kaliteli bir tıraş kremiyle tıraş bıçağının yüzünüzde bıraktığı izler ve tıraş sonrası cilt yanmalarına elveda diyebilirsiniz. Ciltte alerjik reaksiyonları önlemek için nemlendirici içerikli bir krem ​​kullanın. Kalite dediysem aynaya baktığınızda gördüğünüz şeyden bahsediyorum, şu popüler zincir kozmetikçilerin birine gidiverin.

2. Deodorant ve Antiperspirant

Deodorant sizi kokudan korur ve ferah kalmanıza yardımcı olur. Hele toplu taşımayı kullanıyorsanız bu malzeme sizin için gerçekten hayati değer taşır. Terleme önleyici ise ter bezlerinizi bloke ederek terlemenizi önler ama bu sağlığınız için iyi bir şey değildir. Ter bezi bloklamayanını arayıp bulmanız lazım. İkincisi, terlemeyi kontrol etmeye ve koltuk altı ıslaklığını önlemeye yardımcı olur. Deodorant sadece teri maskeler ve kokuya neden olan bakterileri en aza indirerek vücut kokusunu ele geçirir, bu nedenle bu ürünlerin her ikisini birlikte kullanmak en iyisidir. Bunların her ikisi de modern adam için çok önemlidir.

3. Diş ipi

Sana çok yeni geldi değil mi? Hatta ilk kez bile duymuş olabilirsin. Ağız kokusu, güveninizden kaçınmak ve sizi gülümsemekten alıkoymak isteyeceğiniz son şeydir. Düzenli olarak diş fırçalamanın yanı sıra, günde en az bir kez diş ipi kullanmak dişlerinizi temiz tutmaya ve gülümsemenizi bozabilecek yiyecek kalıntılarından arındırmaya yardımcı olacaktır. Hem diş arası çürüklerini önlemeye de birebirdir.

4. Mendiller ve Vücut Şampuanı

Modern adam duşta ve hatta hamamlarda daha fazla zaman geçirmeli ve doğru ürünleri kullandıklarından emin olmalıdır. Erkekler kadınlardan daha aktif olma eğilimindedir (seks sırasında değil, hepinizin azılı birer pasife dönüşümünü izliyorum buradan). Banyoda cildiniz için doğru sabun, vücut yıkama ve banyo ürünlerini bulundurduğunuzdan emin olun. Ben mesela şu oval sabunlardan iki hafta bir tane bitiriyorum, çok da seviyorum kokusunu. 31 çekerken de tahriş etmiyor.

Kağıt mendiller sağlıklı ve pratik gibi görünse de hijyen söz konusu olduğunda, yıkanabilir mendiller daha iyi olabilir. Tahriş etme durumu yönünden kumaş mendiller daha avantajlıdır. Ayrıca, özellikle modern bir dokunuşa sahip düzgün ambalajları nedeniyle, dış mekanda taşınmaları da uygundur.

5. Nemlendirici

Yıkanmak için nasıl envayi çeşit sabun varsa, her cilt tipinden erkekler için nemlendirici vardır. Su bazlı ve komedojenik olmayanlar, cilt gözeneklerinizi tıkamadıkları için en iyi seçimlerdir. Nemlendiriciler cildinizin taze, pürüzsüz ve sağlıklı kalmasına yardımcı olurken aynı zamanda kuruluk ve pullanma gibi sorunları gidermeye yardımcı olur.

Erkek hijyeni konusunda zamanla çok şey değişti, ancak kesin olan bir şey var: modern adam temizlik, giyinme ve bakımlı kalma yöntemleri konusunda daha istekli. Yukarıdakiler, modern erkeğin taze ve temizlemesi için ihtiyaç duyduğu birkaç temel unsurdur.

Ok, kib by.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes