Kemeraltı'nda köfteci Mehmet Irmak: Elit bir cacık yoluşmasına davet

Orta Doğu'nun tuhaf ve birbirine geçmiş enteresan sokakta yemek yeme işine çalım atarcasına, kalabalık bir çarşının tam orta yerine açmış dükkanı Köfteci Mehmet Irmak. Hisar Camisi'nin tam arkasındaki Kızlarağası Hanı'nın güneydoğu girişinin ucundaki sokakta küçücük bir dükkandı, en son gittiğimdeyse karşısındaki boş dükkanı da almış ve genişletmiş.

Kısaca bahsetmek gerekirse eğer, bu mekanda sadece köfte vb spesiyaller var. Hem de orgazmik köfrecikler. Öylesine sulu ve lezzetli.

Kapalı ve buram buram damaksal orgazm yaşatacak kapalı bir ızgarada pişen köfteler tavuklar falan gayet doyurucu, büyük ve keyifli bir porsiyon olarak tabağınıza geliyor.

3 kez başım arşa değdikten sonra dördüncüyü yaşatmayı başardı, öyle başarılı bir tat.

Köfte ve diğer bilimum et ürününü tabakta ya da ekmek arasında alabiliyorsunuz. Gerçi tabakta da alsanız, tabağın yanında pişmekte olan etin yağına bandırılmış yarım bir ekmek geliyor. Ayrıca iki dilim sulu domates, soğanlı maydonoz ve iki yiyeceğin nasıl bir araya geldiğine anlam veremediğim piyaz. 

Hande Yener ve Serdar Ortaç'ın ortak şarkısında bile böyle şaşırmamıştım.

Köfteci Mehmet Irmak'a en son hamamda bir kaç yüz gram saf protein kaybettikten sonra, yazın gitmiştim ve 1.5 köftemin yanında koca bir bardak Zero ile birlikte koyu cacıktan içmiştim. Kimileri buna cacıki diyor, galiba Yunan cacığı olarak da bahsediliyormuş. İçindeki yoğun nane ve kekik kokusu beni benden almış, dimağımı zenginleştirip uhrevi alemlere uçmama neden olmuştu. Valla cacığın kime ait olduğunu şu anda düşünemeyeceğim. Her türlü lezzetli.

Hatta, Ege'nin karşı kıyısından gelmiş bir dostla Kemeraltı'nın ortasında cacık kimin yoluşması yapmak lazım.

Mekanın bulunduğu yer fotoğrafta biraz tuhaf görünüyor olabilir fakat son derece merkezi ve güvenli bir yerde. Sokağa taşmış masalarda her türden insan görülebilir.

Haritayı aşağı bıraktım, fiyatları iyi bu mekanın; mekanlar açılınca yolunuzu bir zahmet Kemeraltı'na düşürün ve gelip geçeni izlerken lüpletin.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes