ARAŞTIRMA: Patronla / çalışanla yatma ve bu işin ağız sulandıran çirkin detayları

Bugün sizinle ultra-sıradışı bir araştırmanın duyurusuyla birlikteyim. Evet, sabahın 5.30'unda bu aklıma geldi.

“Patronla yatmak” ifadesi kesinlikle yüklüdür ki sizin bundan haberdar olmadığınızı düşünmek başlı başına bir ahmaklık olurdu. Bir çalışanın patronla yattığına dair bir söylenti bile, şirket içinde başka insanların konuyla ilgili bir sürü soruyu gündeme getirmek için yeterlidir ve işyeri ortamını değiştirebilir. Mesele kim üstteydi - kim alttaydı ya da kim kime pasif oldu'dan çok başka yerlere gidebilir. Küçük ve çirkin dedikolduları sevdiğinizi biliyorum.

İş arkadaşlarınızla kişisel bir ilişkiye sahip olmak karmaşık olabilir ve bir üst ile ise daha da büyük bir karmaşaya yol açabilir.

Bazı işler çalışanın flört etmesini engellerken, bazıları da çalışanların altlı üstlü ilişkisine açıkça izin vermezken, bu sınırlar herhangi bir işyerindeki kurallara bakılmaksızın hala var olabilir. Şantaj, polemik, basitlik, göz yaşı ve ihtiras sizde olduğu sürece bu durum zatan kaçınılmaz ve savunulması gereken bir gerçek.

Bununla birlikte, patronla yatmayı başarmak şimdiye eşi görülmemiş bir  rezalet de değil. Bu cinsel ilişkiler ve yaşanan sonuçlar tarafından araştırmaya ve somutlaştırmaya niyetlendim. Patronla yatmanın tek sebebi o başkasında bulunmaz yakışıklılığı ve dar pantolonunndan fışkıran üçlü cennet meyvesinin çekiciliği olmasa gerek. Peki bu davranışın hedefleri neler?

Mesela bana biraz o dar kesim kotun ya da her bir detayı olduğu gibi ortaya koyan kanvas pantolonun içinden fışkıran detaylara nasıl ağzının suyunu nasıl akıttığını anlat. Bu gibi detayları istiyorum.

Hadi bakalım, buyurun ankete.


2 yorum :

  1. Kadın patronumu bir türlü yatağa atamadım atan varsa taktik verin diyememiş de lafı dolandırmış anca.

    YanıtlaSil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes