Şafakta minimalizm kuşağı: Peugeot 308 SW

 

Peugeot 308 SW
 

Her erkeğin prostatında ve penis kökünde bir uyarılmaya neden olacak enteresan bir otomobille karşınızdayım. 😵 (Erkek dediysem de... neyse...)

Station wagon otomobiller hiç bir zaman yok olmadı ve büyük oyuncular - VW'sinden Mercedes'ine, BMW'sinden Audi'sine - ki başka üretici kaldı mı ki zaten? - ellerindeki ürünlerin bir kısmına inatla birer SW eklerken - BMW'nin M3'e bile bir performans wagonu ekleyeceği söyleniyor - bazı modeller de SW ile SW - SUV arasında bir yere yeniden konumlanıyor: mesela bir süre sonra sedan formunda bir Passat göremeyeceğiz, Mondeo, SUW - SW görünümlü garip ve ilginç bir otomobile dönüşüyor, Megane'ın yeni jenerasyonu, daimi kuzeni C4'e benzer yüksek tabanlı bir hale gelecek.

Buna tabii ki Peugeot'da kayıtsız kalmadı. 😎

Epey ilgi çeken yeni tasarım çizgisindeki tüm otomobillerin kendine has müşteri kitleleri oluşurken, markanın aradaki boşlukları doldurabilme yeteneği de gözden kaçmıyor. Güncel Megane'ın filan rakibi olan 308 modelinin keskin ve erkeksi görüntüsünü bir aile babası 💛 formu ile (bu arada, aile babası bearlar ekleyebilir, yer var) birleştiren 308 SW, aralarında benim de olduğum bir çok adamın pipisini olur olmaz yerde kanla doldurup istenmeyen dekoltelere neden olacak kadar çekici.😍😍😍

İnş ilk karşılaşmamızda kumaş pantolon giyiyor olurum. Siyah saten iç çamaşırlarım dekolte vermek konusunda oldukça cömert. 😎

En azından, arka tarafında, günah point yönünden oldukça yüklü bazı aktiviteler yapmanın hayalini sadece ben kurmuyorumdur.

Di mi?

Fakat bu yazının yayınlandığı zaman itibariyle, Türkiye'de satılan 308'ler halen daha yuvarlak ve sizin sığ tabirinizde, daha feminen görüntüye sahip olan eski jenerasyon.

Bu arada, elektrikli otomobillerin hayatımıza beklemediğimiz bir hızla girdiği şu günlerde, 308 SW'nin de geleneksel yakıtlarla sahada olmasını bekleyemeyiz, öyle değil mi?

Sahi, ne çok ve ne hızlı elektrikli otomobil doldu etrafımız? Tıpkı çıkarılabilir bataryların yerini sabit olanların aldığında yaşadığım şaşkınlık ve heyecanla izliyorum olanı biteni.

Hadi bakalım beyler, içinizde bir yerlerde bir şeyler gıdıklanıp şeyinizi naşlatmıyorsa, kremler hazırlansın, parmaklar sabunlansın.


Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes