Clubhouse elitizmi ile bir an için lokal dertlerden sıyrılmak mümkün

Clubhouse gerçekten çok enteresan bir yer. Dışarıdan bildiğiniz ve tanıdığınız, göreceli olarak "ünlü" olarak bildiğimiz insanları, daimi bir radyo programına katılmışlar gibi dinleyebiliyor ve aynı anda talep ederseniz, konuşmaya katılabiliyorsunuz. Ben hiç katılmadım ve ne zaman nerede katılırım, bilmiyorum.

Uyumadan önce ninni niyetine bazı odalardaki konuşmaları dinliyorum ve gerçekten çok ilginç şeylerle karşılaşıyorum. Mesela bunlardan birisi, kadın cinselliği ve kadın cinselliğinin, genç kadınlara doğru bir şekilde aktarılmasının nasıl başarılabileceği üzerine gerçekten çok bilgilendirici bir konuşmaydı. Yarı uykulu yarı ayık gitgellerim esnasında porno filmlerde gördüğümüz kadınların cinsel haz alma davranışlarının doğruluğu ve yanlışlığı hakkında konuşuyorlardı. Fışkırma ve inleme gibi konu başlıklarını dünyaya döndüğüm kısa anlarda duyduğumu hatırlıyorum.

Bir an için insan kendini gerçekten ultra modern gelişmiş bir ülkede başka dertlerden arınmışçasına bir rahatlama hissettim. Sabah kalktığımda ise yine işe gitmek üzere hazırlanmam ve, lacivert pantolonumun üzerine beyaz mı buz mavisi mi gömlek giymem gerektiğine karar vermem gerekiyordu.

Kahretsin, clubhouse'un verdiği elitlik hissi de anca bu kadar oldu.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes