Erotik, kışkırtıcı ve zamanının ötesinde: Mehmet Teoman - Ter içinde


Bu şarkıları tarif etmek için gereken kelimelrt sanırım... Erotik, kışkırtıcı ve zamanının ötesinde. Hadi biraz da aile yapımıza uygun bir takım tanımlar yapalım: ayıp ve günahlarla bezeli.

Youtube için ürettiğim bir içerik programını karıştırırken karşıma çıktı bu tuhaf albüm. Tam da insana canının istediği şeyleri istediği zamanda yapmayı telkin eden teşhirci bir ayıp gibi sarıp sarmalıyor bütünüyle.
 
Şarkılara vokal yapanlar da en az şarkılar kadar ilginç ve orada olmaları onlardan pek beklenmeyecek gibi... Fakat işte herkesin bir emekleme ve ayağa kalkma dönemi var ki S.E, L.Y ve hatta C.E'nin ilk zamanlarına dair izleri görmek, şarkıların kendi kadar beklenmedik.

Erkek ya da kadın ol, M.T'nin erkekliğinin doruğunda onunla bir yada bir kaç gece geçirmeyi istetecek gibi.

Neyse, hazır dolar 13, euro 15, benzin de 10 lira olmuşken evde biraz daha fazla oturun da o indirimden aldığınız çakma bluetooth hoparlörlerle yada önündeki mikrofonunu tek bir hamle ile koparıp çıkardığınız sözde kalite, beyaz renkli kolpa kulak üstü kulaklarınızla dinleyin.

Ama önce kendi başınıza karanlıkla yada hafif loş ışıkta dinleyin, sonra ayağa kalkıp ritme ayak uydurun. Gerisi zaten iflah olmazlığınızla ve küstahlığınızla hallolacak.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes