Kraliçe'nin 'yollu' komşusu

Kraliçe'nin soğuk bir İngiltere öğleden sonrasında bizzat anlattığı bir hikayeye göre yaklaşık iki sene önce alt katına kara çarşaflı bir kadın taşınmış. Evinden çıkmaz, çıktığı zaman da eline geçirdiği keçeli kalemlerle apartmanın ve çevrenin bilimum yazı satıhlarına sigara içmenin, fuhuş yapmanın, yol kenarlarında yazan 'bel fıtığı' numaralarını aramanın ve haram yemenin günah olduğuna dair imalı mesajlar yazarak mahalleliyi illallah ettirirmiş herkesin günahının sevabının kendisini ilgilendirdiğini unutarak.

Gel zaman git zaman, bir gün bu kadını kara çarşafının üstüne geçirdikleri OMO ile yıkanmış ACE ile durulanmış ve çığlık rengi bir beyaza bürünmüş deli gömleğini giydirerek ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin akıl sağlığı bölümünde rehabilite olması gerekçesi ile kapatmışlar. iki üç ay sonra bir gün bu kadın evine geri gelmiş. Kraliçe'den bir fincan kahve, biraz limon suyu veya biraz pirinç istemeye geldiğinde Kraliçe'ye sadece gözlerini gösteren bu kadın bir gün üzerinde yarı şeffaf  bir eşofmanla ve içinde hiç bir çamaşır olmadığı halde kadının kapısına dayanmış. En şuh haliyle 'sigaranız var mığğ' derken aynı zamanda kendisini tanıtmayı da ihmal etmemiş. 'Ben alt komşunuz' açıklamasını yaptığında Kraliçe şaşırmış; alt komşu kara çarşaflı bir kadın; karşısındaki ise kart bir fahişe... Bizimki de az değildir hani, şıp diye anlar kendinden olanı.

Kadın bir kaç sefer daha Kraliçe'nin kapısına dayanma gafletinde bulunmuş; bir sefer Ana Kraliçe tarafından kapının açılması gafleti gösterilmiş ve Ana Kraliçe'nin yüreği yerinden çıkacak gibi olmuş. Anlattığına göre kadının üzerinde 'neredeyse' hiç birşey yokmuş...

Kraliçe zaten anlamış kadının bu durumunu; mahallede ne kadar sebi sübyan varsa bu kadının evine haftada bir uğrarmış. Hiç kimse uğramazsa ya omzuna attığı beyaz pofidik battaniyesine sarındığı gibi arabasıyla bir yerlere gider, ya kavşakta oltalanır ya da taksi durağına gider otururmuş fütursuzca. Bir kere de 438'in ardından koşmuş bütün mahalle boyunca; tabii bizimki buna bakar mı; kıllı - mıllı, iri-yarı, devasa penisli adamları tek lokmada yiyo o zamanlar... Meğer kadın deli raporu alıp ceza ehliyetinden yoksun kalmak için numara yaparmış. Alınca da hop; dükkanı Kraliçe'nin evinin altına açmış.

Gelen son haberlere göre bu hanım yakın bir zamanda oturduğu evin yakınlarından 3+1 yepyeni bir daire daha almış. Bununla da kalmamış, ilk girdiğinde kümes gibi olan malikaneyi bir saray yavrusuna çevirip Kraliçe ile aşık atmaya kalkmış. Kraliçe'ye göre kadın yattığı yerden para kazanmış. O eve kendisi gidecek şimdi oturduğu malikane yavrusunu ise annesine bırakacakmış.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes